Over ons

Investing.com, opgericht in 2007, is een ultieme bron van informatie met betrekking tot de financiële markten geworden. Zo bieden wij real-time koersen en streaming grafieken aan, actueel financieel nieuws, technische analyses, een brokers directory en diverse aanbiedingen, een economische kalender en tools. De site biedt verder uitgebreide informatie over valuta's, indices en aandelen, futures en opties, grondstoffen en rentetarieven en obligaties. Investing.com is kortom een toonaangevende wereldwijde financiële portal, die voortdurend streeft naar het uitbrengen van innovatieve functies en secties om een ​​optimale alles-in-een bron voor zijn lezers te garanderen.

Fusion Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website, waaronder inbegrepen data, koersen, grafieken en koop / verkoop signalen. Gelieve u volledig te informeren over de risico's en kosten verband houdende met het handelen op de financiële markten. Het is een van de meest risicovolle investeringsvormen. De valutahandel op marges gaat gepaard met hoge risico's, en is niet geschikt voor iedere belegger. Alvorens u besluit om in valuta of enig ander financieel middel te handelen, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaring en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen. De Engelstalige versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+