Brent Olie – Doji setup en ‘last kiss’ bevestigd

Brent Olie – Doji setup en ‘last kiss’ bevestigd

Traders Trefpunt  | 29.05.2019 09:25

Het is algemeen bekend dat grote macro economische gebeurtenissen een reactie van beleggers uitlokken. Hoewel zowat iedere gerenommeerde trader en zelfs de ‘guru’s’ op dat gebied prediken om niet te handelen op basis van emotie, is juist die emotie de grootste drijfveer voor de gemiddelde belegger.

Terwijl de focus van beleggers is gericht op de handelsoorlog tussen Amerika en China en de Brexit, viel mijn oog, tijdens het door scrollen van de QSM watchlist, vanochtend op een klassieke ‘last kiss’, of ‘re-test’ zo u wilt, van de ondergrens van Fase III van Brent olie.
CFD Brent Crude €1 contract

De ‘Doji’ candlestick setup die gisteren door de besluiteloosheid van de handelaren werd gevormd, wordt versterkt doordat deze precies op de ondergrens van 69 dollar ligt. Bovendien kunnen ook het kruisen van de 21EMA onder de 50EMA en het doorbreken van het ‘round number’ van 70 dollar door de eerste, worden opgevat als bevestiging voor de neerwaartse richting van de koers.

Dit is voor ‘QSM’ers’ al de tweede setup voor een ‘short trade’ op deze CFD. Al eerder, konden traders die op 25 april op de ‘Pinbar setup’ hebben gehandeld, op 6 mei hun winst nemen.

Wil je ook leren om via de QSM te te kunnen handelen in op-, neer- en zijwaarts bewegende markten. Investeer dan in de online cursus ‘Trading met de Quattro Stagioni Methode’ via Traders Trefpunt.nl.

Traders Trefpunt

Gerelateerde Artikelen

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+