Daggrafiek: Is Cisco's inkomstencrisis bijna voorbij?

Daggrafiek: Is Cisco's inkomstencrisis bijna voorbij?

Pinchas Cohen/Investing.com  | 16.05.2018 15:01

Cisco Systems (NASDAQ:CSCO) heeft voor om vandaag na sluiting van de markt bedrijfsresultaten te publiceren over het derde kwartaal van 2018. Acht analisten van Zacks Investment Research voorspellen dat de gigant van netwerken en IT-producten een EPS van $0,59 zal tonen ten opzichte van de $0,54 EPS die het over hetzelfde kwartaal vorig jaar presteerde.

Voor Cisco was 2017 een goed jaar. Zelfs toen de groei stagneerde, verhoogde het bedrijf zijn waarde met meer dan 25 procent. Hoewel de groei dit jaar daalde tot 20 procent, is dat nog steeds aanzienlijk beter dan de relatief schamele 6,45 procent van de NASDAQ Composite of zelfs de 7,75 procent YTD winst van de NASDAQ 100.

Wanneer na de eerdere omzetstijging in het vorige kwartaal de groeiverwachting van Cisco van 3 procent YoY zich zou materialiseren en stijgen tot net onder de $12 miljard, dan zou dit de downtrend in de omzet van het bedrijf omkeren, bekeken over de afgelopen twee jaar.

CSCO Daily

Aandelen zijn een vooruitlopende economische indicator. Cisco-aandelen van vorige week noteerden hun hoogste sluitniveau sinds de 2000 tech-bubble. Met $46,30 stonden ze slechts 7 cent lager dan de sessiepiek van $46,37, diezelfde dag geregistreerd.

Ieder aandeel dat de recente volatiliteit ongeschonden heeft doorstaan, toont aan dat zijn aandeelhouders loyaal zijn. Het geeft ook aan dat het aandeel mogelijk bestand is tegen toekomstige schommelingen.

Dat is belangrijk. De toekomstige volatiliteit van de aandelenmarkten is aannemelijk, aangezien de geopolitieke situatie verrassende wendingen neemt en economische gegevens tegenstrijdige berichten geven over rentetarieven, tegen de achtergrond van de hoogste Amerikaanse rendementen sinds 2011.

Tijdens de vier handelsssessies die volgden op Cisco's hoogste sluitniveau sinds de 2000 tech-bubble, corrigeerden de aandelen 2,75 procent op het laagste dagniveau van gisteren. De prijs herstelde echter en sloot slechts 2,0 procent lager dan het record van vorige week.

Deze hogere sluiting vormde een hamerpatroon en demonstreerde dat de optimisten het laatste woord hadden. De nabijheid van de up-trendlijn sinds begin april onderstreept de stijgende trend, wat een ideale instap voor een long positie suggereert, als handelaren de geopolitieke situatie en de stijgende opbrengsten buiten beschouwing kunnen laten, zoals ze tot nu toe doorgaans gedaan hebben. In ieder geval is het de reden waarom aandelenbeheer de sleutel is voor consistent handelssucces.

Handelsstrategieën - Innemen van long posities

Conservatieve handelaren kunnen wachten op een hogere piek om bevestigd te krijgen dat de prijzen kunnen blijven stijgen ondanks de geopolitieke situatie en het plotselinge nieuwe uitzicht van drie extra renteverhogingen dit jaar.

Gematigde handelaren zouden tevreden zijn met een hoger sluitniveau dan gisteren.

Agressieve handelaren kunnen nu binnenkomen, op voorwaarde dat ze zich een stop-loss onder de up-trendlijn kunnen veroorloven voor $44,70 gezien de huidige hoek, of het veronderstelde steunniveau bij de congestie van $44,00.

Aandelenbeheer

Handelaren wordt afgeraden om transacties uit te voeren met een risico-rendementsverhouding van minder dan 1:3. Om dit te bereiken, moet u uw risico berekenen op basis van de stop-loss en de potentiële winst aan de hand van uw doelniveau ten opzichte van uw instapprijs.

Voorbeeld

  • Instap: $45,00
  • Stop-loss: $44,50
  • Risico: $0,50 (het doel moet minstens $1,50 zijn om 1:3 RRR te behalen)
  • Doel: $46,50
  • Winst: $1,50
  • Risico-Winst Ratio: 1:3

Pinchas Cohen/Investing.com

Gerelateerde Artikelen

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Fusion Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website, waaronder inbegrepen data, koersen, grafieken en koop / verkoop signalen. Gelieve u volledig te informeren over de risico's en kosten verband houdende met het handelen op de financiële markten. Het is een van de meest risicovolle investeringsvormen. Handelen of investeren in cryptovaluta gaat gepaard met potentiële risico's. Prijzen van cryptovaluta zijn extreem volatiel en kunnen beïnvloed worden door externe factoren zoals financiële, regulerings- of politieke maatregelen en gebeurtenissen. Cryptovaluta zijn niet geschikt voor iedere belegger. Alvorens u besluit om in valuta of enig ander financieel middel of cryptovaluta te handelen, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaring en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen.
Fusion Media wijst u erop dat de gegevens op deze website niet noodzakelijkerwijs real-time of accuraat zijn. Alle CFDs (aandelenkoersen, indexen, futures), forex-koersen en cryptovaluta worden niet door verhandeling bepaald, maar veeleer door market makers. Daarom kunnen de prijzen soms niet accuraat zijn of kunnen zij afwijken van de werkelijke marktprijs. Het voorgaande houdt in dat de prijzen indicatief zijn en niet geschikt voor handelsdoeleinden. Fusion Media draagt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele exploitatieverliezen die u zou kunnen oplopen als gevolg van het gebruik van deze gegevens.
Fusion Media wordt mogelijk gecompenseerd door de adverteerders die op deze website verschijnen, afhankelijk van uw interactie met de advertenties of adverteerders.
De Engelstalige versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+