Marktbeeld 31 juli 2020

Marktbeeld 31 juli 2020

Beursbox.nl  | 31.07.2020 09:00

  • Dunkin’ Donuts gaat in de VS 800 filialen sluiten. Buiten de VS gaan er 350 filialen dicht. Het zijn vooral de lage omzet locaties die het veld moeten ruimen. Met de sluiting is 2% van de omzet gemoeid.
  • In juli heeft de Mooie Beursdag service twee posities met winst verkocht, waarvan er één met met dan 100% winst de deur uit ging.
  • In de VS is nu een 15 jaars hypotheek mogelijk voor onder de 2% rente.
  • In het hulpplan van de Republikeinen staat dat je als werknemer geen enkele Corona claim tegen je werkgever in kan dienen, maar andersom kan het wel! Als je als medewerker meer veiligheid van je werkgever eist, dan kan de werkgever je aanklagen. Wat een heerlijke mensen zijn die Republikeinse senatoren toch. Zo menselijk en zo…
  • Apple (NASDAQ:AAPL) gaat haar aandelen splitsen. Je krijgt 4 aandelen per aandeel. Die stap is bijna altijd goed voor de koersvorming. Puur op dit feit dus een koopaanbeveling!
  • De Chinese economie is sterk aan het herstellen. Er is ook veel vertrouwen bij de inkopers. De PMI steeg tot 51.1.
  • De verwachting is dat de beurzen in de VS vandaag omhoog zullen gaan. De grote tech bedrijven kwamen gisteren met goede cijfers. Voor bedrijven als Facebook (NASDAQ:FB), Google, Apple en Amazon (NASDAQ:AMZN) is de crisis een gouden tijd.
  • Er ligt een plan van de Democraten om de belastingen voor miljonairs in Californië op te trekken naar 54% van hun inkomen. Dat is in lijn met belastingen zoals we die in Europa kennen. Let wel, het geldt alleen voor miljonairs en het betreft een optelling van het totaal aan belastingen. De ‘echte’ meerbelasting betreft bijvoorbeeld slechts 3,5% over inkomen dat hoger is dan 5 miljoen dollar. Zo heel erg worden de superrijken dus nog altijd niet “meerbelast”.
  • Wereldwijd zijn er nu officieel meer dan 17 miljoen Corona besmettingen gemeten. Vrijwel overal zien we (door vakanties?) het aantal besmettingen weer iets oplopen.
  • Zoals al eerder aangegeven ben ik in ‘vakantie-stand’. Ik probeer de nieuwsbrief wel iedere dag te schrijven, maar probeer zo min mogelijk te ‘werken’. Ben dan ook slecht bereikbaar en kan niet snel op vragen reageren.

Beursbox.nl

Gerelateerde Artikelen

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Noah Baltussen
Noah Baltussen

Geniet van je vakantie!!  ... (Lees meer)

31.07.2020 07:10 GMT· Antwoord
Noah Baltussen
Noah Baltussen

Hoi Tom, ik ben een groot fan van de artikelen die je dagelijks plaatst. Deze vind ik erg interessant en lees ik iedere dag. Daarnaast ben ik overigens geabonneerd op je Youtube kanaal. Ik heb een praktische vraag die ik je graag zou willen stellen. Welk beleggingsplatform zou je aanraden voor beleggers met een lange termijn visie?  ... (Lees meer)

31.07.2020 07:09 GMT· Antwoord
Arjen van der Vegt
Arjen van der Vegt

Fijne vakantie Tom!  ... (Lees meer)

31.07.2020 07:04 GMT· Antwoord
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.