Nu Belgen moeten thuis blijven: dolfijnen gespot in Ter Kameren bos

Nu Belgen moeten thuis blijven: dolfijnen gespot in Ter Kameren bos

Oblis  | 01.04.2020 09:01

Zowat overal op onze planeet staat de economische activiteit zo goed als stil. En terwijl de mensen moeten thuis blijven, krijgen de dieren vrij spel in onze steden en dorpen.

Er werd een wolf gezien op de besneeuwde pistes van Courchevel, er liep een everzwijn door de verlaten straten van Barcelona, er waagde zich een poema tot in de straten van Santiago de Chili… de dieren profiteren van de rust om rond te kuieren op de plaatsen die normaal door mensen worden ingenomen.

Ook in België liepen sommige soorten in de kijker. In het Ter Kameren bos, de erg gewaardeerde groene ruimte in de hoofdstad, net tussen de gemeente Ukkel en Brussel-Stad, heeft een koppel dolfijnen zijn intrek genomen.

Volgens mariene biologen zouden de twee walvisachtigen ontsnapt zijn uit een bekend dierenpark en zich momenteel schuil houden in de diepte van het meer van het Ter Kameren bos. Dit tot groot jolijt van de passanten.

Om het grappige duo “Malou” en “Eclair” op gepaste wijze welkom te heten is de Chalet Robinson, dat een adembenemend uitzicht biedt op het bos en op het Zoniënwoud, trouwens van plan om voor animatie te zorgen zoals shows voor kinderen, en misschien zelfs om de mogelijkheid te bieden tussen de dolfijnen te zwemmen. Zodra de thuisblijfmaatregelen opgeheven zijn natuurlijk…

Heel binnenkort meer info hierover op OBLIS.

Oblis

Gerelateerde Artikelen

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app

Meer marktinzichten, meer meldingen, meer manieren om activavolglijsten aan te passen, alleen in de app

Investing.comr is nog beterr via de appr!

Meerr informatie, snellerer noteringen en grafieken, en een soepelerer ervaring, alleen via de appr.