Randstad: Voorbeschouwing jaarcijfers 2018 vanuit de Quattro Stagioni Methode

Randstad: Voorbeschouwing jaarcijfers 2018 vanuit de Quattro Stagioni Methode

Marcel van Vliet  | 12.02.2019 07:48

Vandaag is het op de beurskalender de beurt aan de jaarcijfers over 2018 van Randstad (AS:RAND).

De basis van het succes van ligt, volgens Randstad zelf, in het intermenselijk contact tussen klanten, kandidaten en de HR-dienstverlener. Dit begon al toen Frits Goldschmeding, de oprichter van Randstad in 1960 zijn allereerste uitzendkracht achter op de fiets naar haar werk bracht om ervoor te dat zij precies wist waar haar nieuwe werkplek was én dat zij op tijd aan zou komen. (Bron: Randstad corporate website)

Randstad is vanuit het hoofdkantoor in Diemen in meer dan 44 landen actief en behoord intussen tot de grootste HR-dienstverleners ter wereld. De uitzendorganisatie heeft wereldwijd meer dan 4000 vestigingen die zijn gespecialiseerd in personeelsdiensten voor verzorging van tijdelijk en vast personeel.
CFD van het aandeel Randstad NV
Op de daggrafiek zijn de fases voor de QSM het best zichtbaar en wordt ook direct duidelijk dat de fases niet altijd dezelfde afmetingen hoeven te hebben. Zo oogt Fase I veel kleiner dan Fase III, terwijl zij beiden aan de QSM criteria voor een fase voldoen.

Gisteren en eergisteren waren het trouwens helemaal interessante dagen om het aandeel vanuit de QSM te bekijken. Niet alleen doorbrak de 50EMA de bovengrens van Fase I op 41 euro, maar werd vrijwel tegelijkertijd ook de 21EMA in de rol als dynamische steun getest en werd het belangrijke 38.2% Fibonacci ‘retracement’ niveau doorbroken.

De opwaartse kruising van de EMA’s op 23 januari was voor veel ‘trendfollowers’ al een opmaat voor ommekeer van de trend. Voor de QSM is dit echter minder van belang omdat het algemeen bekend is dat het ‘golden cross’ van de 50MA en de 200MA één van de weinige succesvolle ‘crossovers’ voor ‘trendfollowers’ is en deze twee MA’s bij de QSM niet worden gebruikt. In het voorjaar zal er overigens een online cursus over de QSM beschikbaar komen voor degenen die dagelijks ‘met mij mee traden’.

De koers bevindt zich nu in Fase II en de Bias Determinator kleurt intussen de meeste candles blauw, omdat zij zich aan de linkerkant van de van de 50EMA bewegen. Ik zou zeggen, de grafiek is er klaar voor. Nu is het nog afwachten of de presentatie van de jaarcijfers voldoende volume genereert om de prijs verder omhoog te brengen.

Marcel van Vliet

Gerelateerde Artikelen

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+