Rest analyse van afgelopen zaterdag! Inclusief de grafiek van de DJIA

Rest analyse van afgelopen zaterdag! Inclusief de grafiek van de DJIA

Albert Klein  | 23.02.2021 09:51

Hieronder het ontbrekende stuk wat op onverklaarbare wijze is verwijderderd, alsof het niet mocht worden gelezen!

Het onderstaande stuk heeft zaterdag  & zondag op deze site gestaan maar is aangepast 

Vervolg:

Onder staande grafiek laat echter zien dat het maandag heel anders zou kunnen zijn het is een 5 minuten grafiek van de moeder der indexen de DJIA

Positief scenario voor de Stieren: Het alternatief op 19 febr. is gevormd door de rode aanduidingen en eindigt met de 5 en de i daarna een 5 wave naar A een a.b.c. naar B en weer een 5 wave naar C en ii, meestal wordt het Fib. 0.618 opgezocht (niet noodzakelijk) waarna er weer een nieuwe high kan worden opgezocht.

Negatief scenario voor de Beren: het rood verwijderen we vanaf de 18e 19 febr. is de top ATH met de aanduiding (v) en nog een aantal 5”n niet vermeld in de grafiek, wave (i) plus de correctie a.b.c. voor wave (ii) en zakt vervolgens richting de 31350 (lager mogelijk) voor wave (iii) kleine correctie voor wave (iv) en vervolgens verder down naar wave (v) ruwe schatting 31277/20

Een gezamenlijk daling van de DJIA onder de 31280 en de S&P 500 onder de 3885 volgende week geeft het alternatief aangeduid in de grafiek weinig kans meer, maar gezien andere technische elementen schat ik de kans op een negatief scenario op 47.5 % tegen 52.5% voor de stieren! 

“Wie tot 5 kan tellen, en de eerst letters van het alfabet kent, kan dus ook beleggen”  

Prettig weekend, en blijf gezond!
E.W.TA. Albert Klein.

De koersen zijn nu een dag verder en het valt op de de S&P500 wel door de 3885 en de DJIA  net niet de 31285 haalde op slecht 5 puntjes en vloog letterlijk in no time 367  ruim 1 % stijl omhoog FED krachten? Mag de DJIA niet omlaag, en hoe lang gaan die krachten dat tegenhouden?

Albert Klein

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
rob lunsingh
rob lunsingh

sinds vorig jaar koopt de FED met regelmaat bedrijfsobligaties op; ook langs deze weg wordt de markt als geheel ondersteund; open en bloot; is daarmee in de elliott wave theorie in de marktprijzen verwerkt.  ... (Lees meer)

23.02.2021 09:08 GMT· 1 · Antwoord
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.