Voorlopige bodem AEX nog niet in zicht

Voorlopige bodem AEX nog niet in zicht

Peter Noppen  | 11.01.2019 15:00

Ter aanvulling op mijn analyse van 21 november jl. vermoed ik dat de AEX nog niet volledig is uitgebodemd, alvorens we een korte opleving gaan zien (Wave B van de ABC-correctie op grotere schaal).

In voornoemde analyse leek Wave 3 al te zijn afgerond, maar.... de Awesome Oscillator liet opnieuw een lagere waarde zien, waardoor Wave 3 zelfs nog lager uitkwam.AEX
We zijn dus nu wederom aan Wave 4 begonnen, waarvan ik benieuwd ben of deze de ingetekende (rode) trendlijn zal "gehoorzamen".

Als dat inderdaad het geval is en het geschetste scenario zal zich voltooien zoals ingetekend, zal de voorlopige bodem van de AEX zich bevinden op een niveau van 445 - 460 alvorens we met voornoemde opleving te maken zullen krijgen.

Goed weekend!

Peter Noppen

Gerelateerde Artikelen

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Davy Van Campenhout
Davy Van Campenhout

Momentel 528 ik ben er niet ver vanaf he,nog eventjes tegaan.. Kill those shorters.  ... (Lees meer)

05.02.2019 08:55 GMT· Antwoord
Davy Van Campenhout
Davy Van Campenhout

Mijn koersdoel is 530,zolang er goede cijfers zijn maar 1 trend en die is up.  ... (Lees meer)

30.01.2019 18:36 GMT· Antwoord
Davy Van Campenhout
Davy Van Campenhout

Zal uw laaggevallen reactie laten weten aan Investing.  ... (Lees meer)

22.01.2019 21:27 GMT· 1 · Antwoord
Davy Van Campenhout
Davy Van Campenhout

Typische reactie van iemand die geld verliest,u aanstotend gedrag zal vervolgd worden,stomme hollander  ... (Lees meer)

22.01.2019 21:22 GMT· Antwoord
Davy Van Campenhout
Davy Van Campenhout

Ja dus haha,ja het kan wel zijn op lange termijn maar als jij vorige werk short zat sta je goed in het rood,ik heb 35000 euro verdiend op 1 dag,een rijke eikel haha,nu jij?. Welke stoploss hanteer je dan vraag ik me af?  ... (Lees meer)

22.01.2019 05:34 GMT· 3 · Antwoord
Davy Van Campenhout
Davy Van Campenhout

Nog steeds short gericht peter?  ... (Lees meer)

18.01.2019 15:18 GMT· Antwoord
Davy Van Campenhout
Davy Van Campenhout

Hoe kan je dat nu weten,grafieken vertellen niets,AEX kan verder doorstoten naar 600 punten ook.We maken terug hogere toppen op weergrafiek,dus ik zit long.  ... (Lees meer)

13.01.2019 15:17 GMT· 1 · Antwoord
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+