De opiniepeiling van Investing.com: cannabis-aandelen of cryptovaluta's? Wij stelden de vraag, u gaf antwoord!

De opiniepeiling van Investing.com: cannabis-aandelen of cryptovaluta's? Wij stelden de vraag, u gaf antwoord!

Meer voor beleggers  | 12.06.2019 17:25

De opiniepeiling van Investing.com: cannabis-aandelen of cryptovaluta's? Wij stelden de vraag, u gaf antwoord!

Voor onze meest recente wekelijkse opiniepeiling op sociale media, die op de Facebook- (NASDAQ:FB) en Twitter-accounts van Investing.com werd gepubliceerd, stelden we onze volgers de vraag:

Wat zal de komende 12 maanden een beter rendement opleveren, cannabis-aandelen of cryptovaluta's?

De resultaten waren nogal verrassend.

Rekening houdend met de resultaten van zowel de Facebook- (NASDAQ:FB) als de Twitter-account, zag de meerderheid van de respondenten duidelijk meer in cannabis-aandelen.

In detail:

Facebook

Van de 1.047 stemmen die via Facebook werden uitgebracht, zeiden 678 gebruikers, ofwel 63%, dat cannabis-aandelen een beter rendement zullen opleveren.

396 volgers, ofwel 37% van het totale aantal respondenten, verwachtte een hoger rendement voor cryptovaluta's. 

Twitter

De resultaten op de Twitter-account van Investing.com waren min of meer vergelijkbaar.

In totaal werden er 483 stemmen geregistreerd. 300 gebruikers, grofweg 62%, stemden voor cannabis-aandelen, terwijl 183 gebruikers (38%) voor cryptovaluta's koos.

Reageer als eerste op

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.