Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
VeChain

VeChain USD

0,017292 +0,001222 +7,07%
18:31:03 - Real-time Data. Valuta in
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio

Actuele commentaren VeChain

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Kees crypto
Kees crypto

heeft er iemand verstand van Vechain nodes?  moet je geld betalen om een node te activeren? of hoef je alleen maar de benodigde hoeveelheid Vechain in je Wallet te hebben? en wat voegt een node token toe? moet je die aanschaffen of kun je ook een node activeren zonder een node token te kopen.  ... (Lees meer)

31.07.2020 07:43 GMT· Antwoord
Eric van Hettema
Eric van Hettema

nu is het moment om in te stappen Vinkie  ... (Lees meer)

20.07.2020 22:45 GMT· Antwoord
Henk van Loo
Henk van Loo

Vechain to the moon  ... (Lees meer)

08.07.2020 19:46 GMT· Antwoord
Safri Oosterloo
Safri Oosterloo

Waar gaat dit eindigen?  ... (Lees meer)

08.07.2020 12:43 GMT· 1 · Antwoord
Sander Huijskes
Sander Huijskes

deze gaat uitbreken!   ... (Lees meer)

07.07.2020 13:55 GMT· Antwoord
Henk van Loo
Henk van Loo

ziet er heel belovend uit  ... (Lees meer)

29.08.2019 13:50 GMT· Antwoord
Henk Lourens
Henk Lourens

is een werkend crypto die nog jong is heb vertrouwen in de toekomst.  ... (Lees meer)

09.08.2019 18:46 GMT· Antwoord
Gerard Amstel
Gerard Amstel

zal toch mooi zijn als ie terug op oude waarde terug komt  ... (Lees meer)

19.10.2018 07:50 GMT· 1 · Antwoord
Emil Yess
Emil Yess

Lijk wel een domino effect  ... (Lees meer)

14.10.2018 13:52 GMT· Antwoord
Jeroen Amstel
Jeroen Amstel

hoop dat hij in waarde gaat stijgen   ... (Lees meer)

25.09.2018 08:55 GMT· Antwoord
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.

';