Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Aegon NV (AEGN)

Aegon NV (AEGN)

Amsterdam
4,068 +0,072 +1,80%
06/12 - Gesloten. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Bied / Laat 0,000 / 0,000
Dagbereik 4,002 - 4,079
Bereik 52 wk 3,37 - 4,789
Vorig slot 3,996
Open 4,002
Turnover 6.379.407
Av. Volume (3m) 8.116.451
Marktkap. 8,33B
Beta 1,49
P/E-ratio 10,88
Dividend 0,30 (7,51%)
Inkomsten 44,14B
WPA 0,37
Datum volgende resultaten 13.02.2020
Verandering in 1 jaar - 9,96%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Jan Willems
Jan Willems

Elke daling is een goede opportuniteit om bij te kopen.  ... (Lees meer)

27.03.2019 08:58 GMT· Antwoord
Harm van
Harm van

Aegon stock value below real value. KBV gave a target of 6.1€. Great target for financials to invest! Mentioned as one of the biggest potentials at Aex stock index for early 2018. Who is in?  ... (Lees meer)

28.12.2017 11:39 GMT· 2 · Antwoord
Ravinder Pal Walia
Ravinder Pal Walia

hi  ... (Lees meer)

23.04.2017 22:04 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (3)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+