Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Koninklijke Ahold Delhaize NV (AD)

Koninklijke Ahold Delhaize NV (AD)

Amsterdam
23,64 -0,08 -0,34%
22/01 - Gesloten. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Bied / Laat 0,00 / 0,00
Dagbereik 23,48 - 23,73
Bereik 52 wk 18,04 - 26,86
Vorig slot 23,72
Open 23,69
Turnover 3.506.334
Av. Volume (3m) 3.788.219
Marktkap. 25,04B
Beta 0,41
P/E-ratio 13,16
Dividend 0,82 (4,06%)
Inkomsten 72,52B
WPA 1,8
Datum volgende resultaten 17.02.2021
Verandering in 1 jaar 5,3%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
moos dr
moos dr

heb ik iets gemist?koers deze dagen flink gezakt?kan geen nieuws vinden   ... (Lees meer)

19.01.2021 10:49 GMT· 1 · Antwoord
Paul Boonstra
Paul Boonstra

Het supermarktconcern Ahold Delhaize, dat afgelopen jaar flink heeft geprofiteerd van de coronacrisis, startte met de eerder aangekondigde inkoop van 1 miljard euro aan eigen aandelen.Nu 23,75.  ... (Lees meer)

04.01.2021 16:34 GMT· 2 · Antwoord
moos dr
moos dr

zojuist bijgekocht voor 22,98  ... (Lees meer)

21.12.2020 16:18 GMT· 1 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (7)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Op internet

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.