Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
ArcelorMittal S.A. (MT)

ArcelorMittal S.A. (MT)

Amsterdam
13,200 +0,094 +0,72%
09:20:30 - Real-time Data. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Bied / Laat 13,054 / 13,110
Dagbereik 13,15 - 13,322
Bereik 52 wk 11,2 - 25,265
Vorig slot 13,106
Open 13,15
Turnover 570.958
Av. Volume (3m) 7.506.141
Marktkap. 13,28B
Beta 1,84
P/E-ratio 7,17
Dividend 0,16 (1,36%)
Inkomsten 67,26B
WPA 1,83
Datum volgende resultaten 07.11.2019
Verandering in 1 jaar - 46,75%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Patrick Van der Vliet
Patrick Van der Vliet

November we wil remember  ... (Lees meer)

27.09.2019 08:48 GMT· Antwoord
Patrick Van der Vliet
Patrick Van der Vliet

Long hold  ... (Lees meer)

27.09.2019 08:43 GMT· Antwoord
Patrick Van der Vliet
Patrick Van der Vliet

Heel goed vooruitzicht na verkoop kleine ondidige kleine bedrijfjes  ... (Lees meer)

27.09.2019 08:41 GMT· 1 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (15)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+