Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
ASML Holding NV (ASML)

ASML Holding NV (ASML)

Amsterdam
153,82 -1,50 -0,97%
19/10 - Gesloten. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Bied / Laat 155,30 / 158,36
Dagbereik 152,56 - 157,76
Bereik 52 wk 140,34 - 189,5
Vorig slot 155,32
Open 156,24
Turnover 2.175.578
Av. Volume (3m) 1.340.995
Marktkap. 67,02B
Beta 1,05
P/E-ratio 26,78
Dividend 1,19 (0,9%)
Inkomsten 14,77B
WPA 5,8
Datum volgende resultaten 23.01.2019
Verandering in 1 jaar 7,08%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Albert7
Albert7

De shorts die we al langer in huis hadden gaan nu de winsten laten zien.   ... (Lees Meer)

11.04.2017 14:36 GMT· Antwoord
Albert7
Albert7

ASML heeft een mooie high gemaakt en de top twee keer getest aandelen lekker verkopen of in ieder geval verzekeren, maar dat kost ook geld dus beter maar verkopen en de winst in de zakken, de eerste serieuze weerstanden komen we tegen op 117.6 en 113.9 puts of short gaan bieden nu reële kansen op winst !!. Natuurlijk geheel op eigen risico.  ... (Lees Meer)

11.04.2017 14:35 GMT· Antwoord
Albert Klein
Albert Klein

In oktober en december waren dat ruime verdiensten, reeds op 22/11 vermeld dat de koers weer zou oplopen en een nieuwe high zou maken, hetgeen ook is gebeurt en zelf ver voorbij de 107/110 de high staat nu voorlopig op 120.6 en de vraag luid nu NOG hoger (na een mooi rond getal) of even corrigeren als je het mij vraagt zie ik hem misschien nog iets oplopen maar een voorlopige top kan zo maar zijn gezet de komen dagen zijn voor de richting in de komende weken van groot belang. We mogen er vanuit gaan dat de top zal worden getest de short van 22 febr. staat dik in de winst en winst is winst dus verzilveren en geduldig wachten op de volgende voordeeltje !   ... (Lees Meer)

06.03.2017 12:16 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (5)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Fusion Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website, waaronder inbegrepen data, koersen, grafieken en koop / verkoop signalen. Gelieve u volledig te informeren over de risico's en kosten verband houdende met het handelen op de financiële markten. Het is een van de meest risicovolle investeringsvormen. Handelen of investeren in cryptovaluta gaat gepaard met potentiële risico's. Prijzen van cryptovaluta zijn extreem volatiel en kunnen beïnvloed worden door externe factoren zoals financiële, regulerings- of politieke maatregelen en gebeurtenissen. Cryptovaluta zijn niet geschikt voor iedere belegger. Alvorens u besluit om in valuta of enig ander financieel middel of cryptovaluta te handelen, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaring en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen.
Fusion Media wijst u erop dat de gegevens op deze website niet noodzakelijkerwijs real-time of accuraat zijn. Alle CFDs (aandelenkoersen, indexen, futures), forex-koersen en cryptovaluta worden niet door verhandeling bepaald, maar veeleer door market makers. Daarom kunnen de prijzen soms niet accuraat zijn of kunnen zij afwijken van de werkelijke marktprijs. Het voorgaande houdt in dat de prijzen indicatief zijn en niet geschikt voor handelsdoeleinden. Fusion Media draagt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele exploitatieverliezen die u zou kunnen oplopen als gevolg van het gebruik van deze gegevens.
Fusion Media wordt mogelijk gecompenseerd door de adverteerders die op deze website verschijnen, afhankelijk van uw interactie met de advertenties of adverteerders.
De Engelstalige versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+