Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Cardano (ADA/USD)

Cardano (ADA/USD)

Investing.com
1,132701 -0,019865 -1,72%
02:36:28 - Real-time Data. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 1,112578 - 1,133487
Bereik 52 wk 0,017774 - 1,484147
Vorig slot 1,152566
Open 1,152566
Turnover 586.664.686
Av. Volume (3m) N/A
# Componenten -
Verandering in 1 jaar 2.527,51%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Robin Krommedijk
Robin Krommedijk

Cardano lijkt me een perfecte inverstering, ze gaan de ethereum voorbij streven op de langere termijn. Goed moment om in te stappen dus   ... (Lees meer)

07.03.2021 12:48 GMT· 2 · Antwoord
Wiechel De vries
Wiechel De vries

Heb het idee dat rek er voorlopig wel uit is  ... (Lees meer)

06.03.2021 10:40 GMT· 4 · Antwoord
Harrie Stijf
Harrie Stijf

Wie kan me, in gewoon Jip-en-Janneke-taal, uitleggen waar jullie het vandaan halen dat Cardano naar 3 euro, naar 10 euro gaat?  Uiteraard hoop ik er op...ik heb ze nog gekocht voor 0,25. Dus graag een tip: waar haal ik (betrouwbare) informatie vandaan dat de Cardano inderdaad naar 10 euro gaat (en ik een half miljoen heb ;-) )....  ... (Lees meer)

01.03.2021 10:21 GMT· 6 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (12)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Op internet

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.