Bitcoin daalt 11% tijdens crypto-uitverkoop

Bitcoin daalt 11% tijdens crypto-uitverkoop

Investing.com  | 21.01.2021 17:45

Bitcoin daalt 11% tijdens crypto-uitverkoop

Investing.com - Bitcoin noteerde vandaag om 17:43 (16:43 GMT) uur $31.377,9 op de Investing.com Index, na een verlies van 10,64% in een dag. 

Dit verlies verkleinde de marktkapitalisatie van Bitcoin tot $593,9B, ofwel 64,35% van de marktkapitalisatie van alle cryptovaluta. Op haar hoogste punt was de marktkapitalisatie van Bitcoin $758,5B.

Bitcoin handelde in een bereik tussen $31.075,4 en $35.591,1 in de afgelopen vierentwintig uur.

In de afgelopen zeven dagen heeft Bitcoin een vermindering in zijn waarde gekend van 19,99%. Het volume van Bitcoin dat in de afgelopen vierentwintig uur werd verhandeld was $69,0B ofwel 45,64% van het totale volume van alle cryptovaluta. Het is in de afgelopen zeven dagen verhandeld in een bereik van $31.075,3926 tot $39.714,9609.

Op zijn huidige prijsniveau staat Bitcoin nog steeds 25,15% lager dan zijn hoogste punt van $41.921,72 genoteerd op 8 januari.

Elders in de cryptohandel

Ethereum stond meest recentelijk op $1.182,11 in de Investing.com Index, 10,51% lager dan een dag geleden.

Tether handelde op $0,9983 op de Investing.com Index, met een verlies van 0,14%.

De marktkapitalisatie van Ethereum staat nu op $137,9B ofwel 14,94% van de marktwaarde van alle cryptovaluta, terwijl de marktkapitalisatie van Tether een totaal van $24,8B bereikte, ofwel 2,69% van de totale marktwaarde van de cryptovaluta.

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.