Aardgas futures hoger tijdens de Europese sessie

Aardgas futures hoger tijdens de Europese sessie

Investing.com  | 12.10.2017 17:15

Aardgas futures hoger tijdens de Europese sessie
Investing.com - Aardgas futures stonden hoger tijdens de Europese sessie op Donderdag.

Op de New York Mercantile Exchange, werden Aardgas futures voor November levering verhandeld voor 2,982 U.S. dollar per miljoen British thermal units op het moment van schrijven, 3,22% omhoog.

Het werd eerder verhandeld op een sessie hoog dollar per miljoen British thermal units. Aardgas zou waarschijnlijk steun vinden op 2,827 dollar en weerstand op 2,962 dollar.

Futures US Dollar-index, waarin het rendement van de dollar ten opzichte van een mand van zes andere belangrijke valuta's wordt gevolgd, steeg 0,19% om te handelen op 92,97 dollar.

Elders in de Nymex, daalde Ruwe olie voor November levering 1,52% om te handelen op 50,52 dollar per vat terwijl Stookolie voor November levering 1,48% daalde om te handelen op 1,7597 dollar per gallon.

Gerel. Nieuws

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Fusion Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website, waaronder inbegrepen data, koersen, grafieken en koop / verkoop signalen. Gelieve u volledig te informeren over de risico's en kosten verband houdende met het handelen op de financiële markten. Het is een van de meest risicovolle investeringsvormen. De valutahandel op marges gaat gepaard met hoge risico's, en is niet geschikt voor iedere belegger. Alvorens u besluit om in valuta of enig ander financieel middel te handelen, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaring en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen. De Engelstalige versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+