Beursblik: vertrouwen beleggers Binck flink gedaald

Beursblik: vertrouwen beleggers Binck flink gedaald

ABM Financial News  | 12.01.2019 12:45

Beursblik: vertrouwen beleggers Binck flink gedaald

(ABM FN-Dow Jones) Het vertrouwen van beleggers van online broker BinckBank is flink gedaald. Dit bleek zaterdag uit de Binck Beleggersbarometer.

Het voor beleggers ongunstige einde van 2018 zorgde ervoor dat de beleggersbarometer in januari is gedaald tot een stand van 2,7, op een schaal die loopt van 10 negatief tot 10 positief. Daarmee noteert de barometer op het laagste punt in twee jaar tijd.

Wel is de meerderheid van de beleggers nog steeds positief over de beurs. Er wordt voor komende maanden een lichte stijging van de AEX verwacht.

Kansrijk

De meest kansrijke aandelen zijn volgens de beleggers van Binck op dit moment ASML en ING. Ook Royal Dutch Shell (LON:RDSa) staat in de top 3.

Altice is het aandeel om bij weg te blijven, terwijl ook ArcelorMittal en Air France-KLM door de beleggers van Binck werden genoemd als verkoopkandidaten.

Uit de gratie

De forse koerstik voor met name techaandelen in december is ook terug te zien bij de keuze van de favoriete sectoren van beleggers. Waar tech begin december nog de lijst aanvoerde bij de beleggers van Binck, is de sector nu weggezakt naar plek vijf. Energie en Pharma zijn momenteel duidelijk meer in trek.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerel. Nieuws

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+