Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures VS 30 J T-Bond Futures - Dec 18 (USZ8)

Futures VS 30 J T-Bond Futures - Dec 18 (USZ8)

RT-CFD
137,84 -0,19 -0,14%
19/10 - Gesloten. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 137,53 - 138,22
Bereik 52 wk 136,5 - 155,66
Vorig slot 138,03
Open 138,03
Maand Dec 18
Laatste handelsdag 25/11/2018
Basis Symbool ZB (US)
Verandering in 1 jaar - 9,72%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Albert7
Albert7

Na de flinke dalingen in de bonds en de stijgingen in de rente is een correctie op zijn plaats het eerste weerstand mag worden gezet op 158.21/43...l/s 152.20  ... (Lees Meer)

21.11.2016 18:47 GMT· Antwoord
Albert7
Albert7

Hier is het van belang dat de stops heel belangrijk kunnen zijn ik heb met dikke winst verkocht op en ronde de 162 maar had eigen lijk de stop moeten verplaatsen op bv 165 wad ook al ruim 20% winst opgebracht nu mis ik de verdere daling de volgende stop stond dan op 158.88 de winst was dan ruim 4 x de inleg geweest en had de positie dan nog steeds gehad................... weer een les geleerd.   ... (Lees Meer)

11.11.2016 15:12 GMT· Antwoord
Albert7
Albert7

de short in de T bond verkocht met een rendement van ruim 20.5 % van af de 4e deze maand en dat is een mooi resultaat.. en nu rustig afwachten wat het vervolg is in de T bond denk zelf dat er een wat grotere correctie komt na de afgelopen steile daling ben overgegaan naar het valuta paar EUR/USA waar ik een nieuwe short positie heb ingenomen zie eur/usa   ... (Lees Meer)

13.10.2016 14:34 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (8)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Fusion Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website, waaronder inbegrepen data, koersen, grafieken en koop / verkoop signalen. Gelieve u volledig te informeren over de risico's en kosten verband houdende met het handelen op de financiële markten. Het is een van de meest risicovolle investeringsvormen. Handelen of investeren in cryptovaluta gaat gepaard met potentiële risico's. Prijzen van cryptovaluta zijn extreem volatiel en kunnen beïnvloed worden door externe factoren zoals financiële, regulerings- of politieke maatregelen en gebeurtenissen. Cryptovaluta zijn niet geschikt voor iedere belegger. Alvorens u besluit om in valuta of enig ander financieel middel of cryptovaluta te handelen, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaring en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen.
Fusion Media wijst u erop dat de gegevens op deze website niet noodzakelijkerwijs real-time of accuraat zijn. Alle CFDs (aandelenkoersen, indexen, futures), forex-koersen en cryptovaluta worden niet door verhandeling bepaald, maar veeleer door market makers. Daarom kunnen de prijzen soms niet accuraat zijn of kunnen zij afwijken van de werkelijke marktprijs. Het voorgaande houdt in dat de prijzen indicatief zijn en niet geschikt voor handelsdoeleinden. Fusion Media draagt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele exploitatieverliezen die u zou kunnen oplopen als gevolg van het gebruik van deze gegevens.
Fusion Media wordt mogelijk gecompenseerd door de adverteerders die op deze website verschijnen, afhankelijk van uw interactie met de advertenties of adverteerders.
De Engelstalige versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+