Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures VS 30 J T-Bond Futures - Mar 21 (USH1)

Futures VS 30 J T-Bond Futures - Mar 21 (USH1)

RT-Derived
168,98 +0,56 +0,33%
22/01 - Gesloten. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 168,23 - 169,17
Bereik 52 wk 160,47 - 200
Vorig slot 168,98
Open 168,44
Maand Mar 21
Laatste handelsdag 28/02/2021
Basis Symbool ZB (US)
Verandering in 1 jaar 5,2%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Swing Trader
Swing Trader

Hoogwaarschijnlijk gaat de koers naar 157.48699 nu nog een goede Deal met China ...  ... (Lees meer)

21.10.2019 10:59 GMT· Antwoord
Albert7
Albert7

Na de flinke dalingen in de bonds en de stijgingen in de rente is een correctie op zijn plaats het eerste weerstand mag worden gezet op 158.21/43...l/s 152.20  ... (Lees meer)

21.11.2016 18:47 GMT· Antwoord
Albert7
Albert7

Hier is het van belang dat de stops heel belangrijk kunnen zijn ik heb met dikke winst verkocht op en ronde de 162 maar had eigen lijk de stop moeten verplaatsen op bv 165 wad ook al ruim 20% winst opgebracht nu mis ik de verdere daling de volgende stop stond dan op 158.88 de winst was dan ruim 4 x de inleg geweest en had de positie dan nog steeds gehad................... weer een les geleerd.   ... (Lees meer)

11.11.2016 15:12 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (9)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Op internet

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.