Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures olie Brent - Mar 19 (LCOH9)

Futures olie Brent - Mar 19 (LCOH9)

60,28 -1,04 -1,70%
13:49:45 - Real-time Data CFD. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 60,2 - 61,34
Bereik 52 wk 49,93 - 86,74
Vorig slot 61,32
Open 61,3
Maand Mar 19
Laatste handelsdag 27/01/2019
Groep Energie
Verandering in 1 jaar - 11,68%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
William van
William van

Deflatie, minder goede economische vooruitzichten voorspellen weinig goeds. Nog een beetje werkeloosheid erbij en de rapen zijn gaar..! De olieprijs profiteerde nog een beetje van een oude jaars pensioen fondsen injectie van bijna 100 milliard. Euros en Dollars hebben nog nauwelijks achterliggende waarde en beginnen meer op bitcoin te lijken. Dragi is aardig bezig geweest voor zijn soortgenoten..! Het echte goud lijkt nog de enige optie..!  ... (Lees meer)

28.12.2018 23:38 GMT· Antwoord
Ruud Boers
Ruud Boers

Nope 55 is gebroken. Whats next..  ... (Lees meer)

20.12.2018 18:01 GMT· Antwoord
Jow Web
Jow Web

Heeft iemand enige idee over de lot van Brent oil?  ... (Lees meer)

20.12.2018 11:20 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (50)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+