Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures olie Brent - Dec 18 (LCOZ8)

Futures olie Brent - Dec 18 (LCOZ8)

RT-CFD
80,00 +0,71 +0,90%
19/10 - Gesloten. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 79,22 - 80,88
Bereik 52 wk 56,6 - 86,74
Vorig slot 79,29
Open 79,31
Maand Dec 18
Laatste handelsdag 28/10/2018
Groep Energie
Verandering in 1 jaar 37,02%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
JeroenVW
JeroenVW

Long target voor Brent (LCO) op 90,00 USD binnen enkele weken.  ... (Lees Meer)

09.10.2018 11:10 GMT· 1 · Antwoord
Alex Geussens
Alex Geussens

Zou het kunnen dat we scenario van de kredietcrisis achterna gaan. Als je de grafiek vegelijkt 2007 - 2009 en kijkt naar vandaag gaan we naar een olieprijs van 150 $ en misschien wel meer om dan terug als een pudding naar onderen te vallen.. . Wie kan zich hiermee vinden ?  ... (Lees Meer)

24.05.2018 10:38 GMT· Antwoord
Gilbert Van de Velde
Gilbert Van de Velde

discussies van 2016???  ... (Lees Meer)

11.05.2018 20:13 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (44)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Fusion Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website, waaronder inbegrepen data, koersen, grafieken en koop / verkoop signalen. Gelieve u volledig te informeren over de risico's en kosten verband houdende met het handelen op de financiële markten. Het is een van de meest risicovolle investeringsvormen. Handelen of investeren in cryptovaluta gaat gepaard met potentiële risico's. Prijzen van cryptovaluta zijn extreem volatiel en kunnen beïnvloed worden door externe factoren zoals financiële, regulerings- of politieke maatregelen en gebeurtenissen. Cryptovaluta zijn niet geschikt voor iedere belegger. Alvorens u besluit om in valuta of enig ander financieel middel of cryptovaluta te handelen, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaring en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen.
Fusion Media wijst u erop dat de gegevens op deze website niet noodzakelijkerwijs real-time of accuraat zijn. Alle CFDs (aandelenkoersen, indexen, futures), forex-koersen en cryptovaluta worden niet door verhandeling bepaald, maar veeleer door market makers. Daarom kunnen de prijzen soms niet accuraat zijn of kunnen zij afwijken van de werkelijke marktprijs. Het voorgaande houdt in dat de prijzen indicatief zijn en niet geschikt voor handelsdoeleinden. Fusion Media draagt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele exploitatieverliezen die u zou kunnen oplopen als gevolg van het gebruik van deze gegevens.
Fusion Media wordt mogelijk gecompenseerd door de adverteerders die op deze website verschijnen, afhankelijk van uw interactie met de advertenties of adverteerders.
De Engelstalige versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+