Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures olie Brent - Sep 20 (LCOU0)

Futures olie Brent - Sep 20 (LCOU0)

RT-Derived
43,27 +0,92 +2,17%
10/07 - Gesloten. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 41,32 - 43,41
Bereik 52 wk 15,98 - 71,95
Vorig slot 42,35
Open 42,38
Maand Sep 20
Laatste handelsdag 28/06/2020
Groep Energie
Verandering in 1 jaar - 34,95%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
oilexpert nl
oilexpert nl

Nee hoor de olieprijs gaat niet omlaag. Vraag wordt groter dan aanbod, de marge van de raffinaderijen gaan omhoog en de olieproductie-beperking zal haar werk doen. Komt er een 2e golf, denk je dan echt dat weer de wereldwijde economie op slot gaat? Alsof we dat ons kunnen permiteren. De wereldwijde opslag nu 1000 miljoen vaten, sep 700 en eind dit jaar 370 miljoen vaten. Dat is incl. alle vlcc's die nu gelost worden in de VS en China. In China worden in augustus naar verwachting de laatste VLCC's gelost (deze maand 200 stuks!). Deelsvoor productie, maar grotendeels gaat dit volume de SPR in. Niemand weet of de SPR 2 of 4 miljard vaten bedraagt, maar China vult zo goedkoop haar SPR. Nu goed kijken naar vraagherstel. Houd de futureprijsen (contant) de crack spreads en VLCC tarieven goed in de gaten. oilexpert.nl  ... (Lees meer)

20.06.2020 10:06 GMT· 1 · Antwoord
Jasper Brugts
Jasper Brugts

Het klapt weer in elkaar terwijl alles mooi omhoog ging, powell weer aan het woord??  ... (Lees meer)

16.06.2020 15:14 GMT· 1 · Antwoord
IC YT
IC YT

Ik gok op een zijwaardse beweging. Koers lijkt niet zoveel te willen dalen en kopers pakken het snel weer op. Ben echter wel bang dat de aandelen markten wel fors gaan corrigeren,waardoor olie mee wordt meegesleept in de daling. Al met al spannende fase. Mijn SL is iets beneden de 39,80 Euro.  ... (Lees meer)

11.06.2020 08:41 GMT· 2 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (87)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app

Meer marktinzichten, meer meldingen, meer manieren om activavolglijsten aan te passen, alleen in de app

Investing.comr is nog beterr via de appr!

Meerr informatie, snellerer noteringen en grafieken, en een soepelerer ervaring, alleen via de appr.