Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures olie Brent - Jun 20 (LCOM0)

Futures olie Brent - Jun 20 (LCOM0)

RT-Derived
33,99 +0,94 +2,84%
12:17:26 - Afgeleide gegevens in realtime. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 33,23 - 34,17
Bereik 52 wk 21,65 - 75,6
Vorig slot 33,05
Open 33,31
Maand Jun 20
Laatste handelsdag 29/03/2020
Groep Energie
Verandering in 1 jaar - 52,02%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
ronny deben
ronny deben

Vervolg van mijn, voor wat het waard is, visie ivm olie en verwachtingen> Als er akkoord komt ivm minder op pompen,..?? Zakt oppompcapaciteit naar verwachting tot 75% van de totale capaciteit. Doch is er op DIT moment wereldwijd 30 tot 35% LAGERE vraag. Nog steeds OVERcapaciteit. Zelfs als Corona stopt zal vraag lager blijven want reizen dit jaar zal naar verwachting, zelfs NA Corona niet meer het zelfde zijn en mogelijk nog lange tijd beperkingen op gelegd worden. Industriële vraag zal eveneens lager blijven dan voor Corona, olie had al langer last van minder vraag  door tanende wereldeconomie na 12 jaar boosten !!. MIJN BESLUIT !! Brent is gisteren al naar 35$/vat gegaan. Mijn inziens al een TE HOGE prijs met HUIDIGE wereldwijde OVERSTOCK !! Ik zie olie dus zelfs na een akkoord om minder te produceren en MOGELIJKE PIEKreactie vatprijs daar op ?? Toch een hele tijd terug vallen richting 30 à 32 $/vat. Voor Amerikaanse schalie olie nog steeds te laag om winstgevend te zijn.  ... (Lees meer)

04.04.2020 07:34 GMT· Antwoord
ronny deben
ronny deben

Huidige (overdreven) optimisme die olieprijs van 35$/vat Brent in houdt volgens mij ?? Met mogelijke opslag van meer dan 700 miljoen vaten op zee alleen al ?? Als ik lees dat sommige supertankers tot 230000$ per dag moeten betalen en tot 2 miljoen vaten kunnen op slaan?? Dat is in liters dus +/-300 miljoen liter. Wordt die opgeslagen olie per dag +/- 0.0075$ per liter duurder zonder ander bijkomende kosten. Zo kunnen ze inderdaad die schepen voor lang verantwoorden. Euronav is hier één van interessante bedrijven in met hun supertankers.  ... (Lees meer)

04.04.2020 07:27 GMT· Antwoord
William van
William van

Vandaag afscheid genomen van RDS die een paar weken terug voor  iets minder dan € 11 euro werden gekocht. In een komende bear markt valt niet zo veel meer te verdienen. Vergelijk het huidige koersverloop is met de jaren 1928, 1987 en 2008. Mocht de koersontwikkeling zich verder zo ontwikkelen dan moet de echte dip nog komen.  ... (Lees meer)

02.04.2020 21:00 GMT· 1 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (70)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app

Meer marktinzichten, meer meldingen, meer manieren om activavolglijsten aan te passen, alleen in de app

Download de app

Meer marktinzichten, meer meldingen, meer manieren om activavolglijsten aan te passen, alleen in de app