Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures goud - Apr 19 (GCJ9)

Futures goud - Apr 19 (GCJ9)

1.313,35 +6,05 +0,46%
22/03 - Gesloten. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 1.306,55 - 1.314,65
Bereik 52 wk 1.182,7 - 1.399
Vorig slot 1.307,3
Open 1.309,05
Maand Apr 19
Laatste handelsdag 24/03/2019
Groep Metalen
Verandering in 1 jaar - 5,3%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Luc Stolle
Luc Stolle

ECB is not hiking interest until end 2020, what means that ECB has no confidence is the survival of our economy without a baxter of cheap money. In the meanwhile everyone is going in debt … until the bubble burst. That's the moment for gold. As long as they suppress gold, the bigger will be the jump-up !!! In the meanwhile take your advantage and buy it now, as an Insurance for you and your family and probably as the best investment ever.  ... (Lees meer)

11.02.2019 12:01 GMT· Antwoord
Ron Saarloos
Ron Saarloos

soon 1350!  ... (Lees meer)

07.02.2019 20:07 GMT· Antwoord
Berati Cakir
Berati Cakir

gold is gone upstair again...  ... (Lees meer)

01.02.2019 13:51 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (120)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+