Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures zilver - Mar 20 (SIH0)

Futures zilver - Mar 20 (SIH0)

RT-CFD
16,657 +0,061 +0,37%
08:47:46 - Afgeleide gegevens in realtime. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 16,567 - 16,668
Bereik 52 wk 14,35 - 19,75
Vorig slot 16,596
Open 16,602
Maand Mar 20
Laatste handelsdag 25/02/2020
Groep Metalen
Verandering in 1 jaar 11,15%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Gino van Hal
Gino van Hal

Het is idd zo dat de activiteit op een beleggingsgerelateerd forum rechtevenredig is met de behaalde resultaten. Het kan echter geen kwaad om eens meningen te horen, ook deze die men niet deelt, en hierover van gedachten te wisselen op momenten dat het minder loopt.  ... (Lees meer)

14.11.2019 23:19 GMT· Antwoord
Ton Versteegh
Ton Versteegh

jammer dat deze rubriek, schijnbaar, niet meer wordt bij gehouden  ... (Lees meer)

14.11.2019 10:15 GMT· 1 · Antwoord
Kurt Rosseel
Kurt Rosseel

endeavour silver vandaag meer dab 8% erbij  ... (Lees meer)

23.09.2019 19:04 GMT· 1 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (181)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+