Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures zilver - Sep 20 (SIU0)

Futures zilver - Sep 20 (SIU0)

RT-Derived
19,075 +0,113 +0,60%
10/07 - Gesloten. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 18,913 - 19,192
Bereik 52 wk 11,68 - 20
Vorig slot 18,962
Open 19,02
Maand Sep 20
Laatste handelsdag 01/07/2020
Groep Metalen
Verandering in 1 jaar 22,98%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Julio Reyes
Julio Reyes

goedemiddag mensen! Ik ben best nieuw in the de investment wereld. Ik vraag me af welke site jullie me aanraden zouden om Goud/Zilver te kopen/ verkopen. Alvast Bedankt!  ... (Lees meer)

14.06.2020 12:36 GMT· 1 · Antwoord
Frank Gorissen
Frank Gorissen

hoe lang kunnen die Amerikanen dit volhouden  ... (Lees meer)

04.06.2020 14:02 GMT· 2 · Antwoord
Portugal Johny
Portugal Johny

Ook vadaag weer, van bijna 2% in de winst, wordt de boel richting 15.30 terug gedraaid naat de slotstand van Amerika gisteren om 22.00.Als ze allemaal aan board zijn daar, kunndn we weer klimmen, je kunt er feilloos op handelen. Over sturen gesproken van de futures gesproken, ze doen er mee wat ze het beste uitkomt.   ... (Lees meer)

26.05.2020 14:43 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (204)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app

Meer marktinzichten, meer meldingen, meer manieren om activavolglijsten aan te passen, alleen in de app

Investing.comr is nog beterr via de appr!

Meerr informatie, snellerer noteringen en grafieken, en een soepelerer ervaring, alleen via de appr.