Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures zilver - Dec 18 (SIZ8)

Futures zilver - Dec 18 (SIZ8)

RT-CFD
14,650 +0,046 +0,31%
19/10 - Gesloten. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 14,58 - 14,74
Bereik 52 wk 13,91 - 17,625
Vorig slot 14,604
Open 14,59
Maand Dec 18
Laatste handelsdag 25/11/2018
Groep Metalen
Verandering in 1 jaar - 13,93%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Halle Mann
Halle Mann

wanneer gaat dat spelleke met die short-contracten nu eens stoppen ? JPMorgan maakt er een boeltje van, pure struikroverij is dat.  ... (Lees Meer)

27.03.2018 12:31 GMT· Antwoord
Luuk Bernard
Luuk Bernard

Zilver nu kopen!  ... (Lees Meer)

22.03.2018 23:40 GMT· Antwoord
Kurt Rosseel
Kurt Rosseel

Albert en Jan ik ben echt benieuwd naar jullie commentaren . Ik heb al eerder gezegd dat de mannen van goldman sachs enorme hoeveelgeden zilver gekocht hebben en die hebben dat niet zomaar gedaan .  ... (Lees Meer)

06.02.2017 19:02 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (154)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Fusion Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website, waaronder inbegrepen data, koersen, grafieken en koop / verkoop signalen. Gelieve u volledig te informeren over de risico's en kosten verband houdende met het handelen op de financiële markten. Het is een van de meest risicovolle investeringsvormen. Handelen of investeren in cryptovaluta gaat gepaard met potentiële risico's. Prijzen van cryptovaluta zijn extreem volatiel en kunnen beïnvloed worden door externe factoren zoals financiële, regulerings- of politieke maatregelen en gebeurtenissen. Cryptovaluta zijn niet geschikt voor iedere belegger. Alvorens u besluit om in valuta of enig ander financieel middel of cryptovaluta te handelen, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaring en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen.
Fusion Media wijst u erop dat de gegevens op deze website niet noodzakelijkerwijs real-time of accuraat zijn. Alle CFDs (aandelenkoersen, indexen, futures), forex-koersen en cryptovaluta worden niet door verhandeling bepaald, maar veeleer door market makers. Daarom kunnen de prijzen soms niet accuraat zijn of kunnen zij afwijken van de werkelijke marktprijs. Het voorgaande houdt in dat de prijzen indicatief zijn en niet geschikt voor handelsdoeleinden. Fusion Media draagt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele exploitatieverliezen die u zou kunnen oplopen als gevolg van het gebruik van deze gegevens.
Fusion Media wordt mogelijk gecompenseerd door de adverteerders die op deze website verschijnen, afhankelijk van uw interactie met de advertenties of adverteerders.
De Engelstalige versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+