Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures zilver - Mar 21 (ZIH1)

Futures zilver - Mar 21 (ZIH1)

RT-Derived
25,497 -0,055 -0,22%
23:02:07 - Gesloten. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 25,497 - 25,497
Bereik 52 wk 11,68 - 29,915
Vorig slot 25,552
Open 25,497
Maand Mar 21
Laatste handelsdag 14/02/2021
Groep Metalen
Verandering in 1 jaar 39,84%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Dennis Welbergen
Dennis Welbergen

Het zal me niets verbazen als er de komende maand(en) een korte scherpe daling komt. Mocht dat gebeuren is dat een mooi bij koop moment. Ik sta klaar iig.   ... (Lees meer)

22.01.2021 06:49 GMT· 1 · Antwoord
Gino van Hal
Gino van Hal

Het ergste is denk ik achter de rug. We kunnen voor zilver terug richting 30 usd kijken. Koers van bitcoin, rellen rond het capitool en/of de obligatierendementen gaan hieraan niets veranderen.  ... (Lees meer)

18.01.2021 16:48 GMT· 2 · Antwoord
Leo Marien
Leo Marien

Dollar is wat sterker geworden en ook de obligatie rendementen lopen wat op waardoor goud en zilver corrigeren. Momentum is weg maar op de middellange termijn is er (momenteel) geen probleem. Algemene verwachtingen voor 2021 is een dalende dollar tov de Euro. Goud en zilver is zoals rijden in de Alpen. Rustig blijven is de boodschap en zorgen dat je niet uit de bocht gaat!  ... (Lees meer)

08.01.2021 11:10 GMT· 4 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (256)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Op internet

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.