Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures zilver - Sep 19 (SIU9)

Futures zilver - Sep 19 (SIU9)

RT-CFD
17,135 +0,195 +1,15%
22:47:57 - Real-time Data CFD. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 16,832 - 17,172
Bereik 52 wk 14,07 - 17,49
Vorig slot 16,94
Open 16,848
Maand Sep 19
Laatste handelsdag 25/08/2019
Groep Metalen
Verandering in 1 jaar 14,32%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
yarne fiten
yarne fiten

verlijdenlijk om te kopen, maar het heeft zijn laagst punt nog niet berijkt.  ... (Lees meer)

15.08.2019 17:28 GMT· Antwoord
Matthieu Palmans
Matthieu Palmans

Ideale buy nu. Eurozone verzwakt nu meer door Duitsland, Italië, Griekenland, Spanje en Portugal. ECB koopt uit wanhoop staatsobligaties met negatieve rente. Staatsschuld wereldwijd nog nooit zo hoog zelf na de kredietcrisis. De Chinese yuan en Amerikaanse dollar devalueren door de handelsoorlog. Aantal obligaties met negatieve rente in 24 uur tijd gestegen tot 16 biljoen. Dit is 200 miljard meer dan 24 uur geleden. Rente historisch laag en fed zal de rente minstens nog 3x moeten verlagen in komende maanden. Overigens zijn groeilanden in de schulden. De rente is gelijklopend met oliecrisis, dotcom bubbel kredietcrisis en eurozonecrisis. Goud is proportioneel meer gestegen dan zilver. Daardoor is zilver ondergewaardeerd. Zilver gaat nu een inhaalmanoeuvre maken tot pakweg 40 dollar/ounce. Goud bleef stijgen als de dollar zelf steeg, wat moet het niet zijn wanneer dollar daalt. Of wanneer er recessie komt? Kortom, hoopvolle verwachtingen.  ... (Lees meer)

15.08.2019 10:04 GMT· 1 · Antwoord
Ken Du
Ken Du

Let vooral op de juniors en explorers. Die zijn nog spotgoedkoop. Persoonlijk verwacht ik dat zilver, goud gaat outperformen  ... (Lees meer)

13.08.2019 04:40 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (164)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+