Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
BTC/USD - Bitcoin Amerikaanse dollar

BTC/USD - Bitcoin Amerikaanse dollar

Bitfinex
7.508,7 +23,0 +0,31%
09:38:14 - Real-time Data.
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Bied / Laat 7.508,6 / 7.508,7
Dagbereik 7.478,1 - 7.620
Bereik 52 wk 3.216,1 - 13.764
Vorig slot 7.485,7
Open 7.485,7
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Bart Burg
Bart Burg

het kan daadwerkelijk alle kanten op gaan tussen nu en 5 jaar. Net als iedere andere currency is Bitcoin niets anders dan een gezamenlijke idee van waarde. Er zijn zoveel ontwikkelingen die de prijs omhoog kunnen drijven maar ook omlaag, dat een harde statement maken een kwestie is van gokken op kop of munt in mijn optiek. Ik blijf er geld in hebben aangezien ik geloof dat als het echt aanslaat, de waarde veel hoger zal zijn dan het dubbele. Ik heb er echter maar een deel van mijn investeringsbudget in zitten aangezien ik weet dat ik met aandelen sowieso een mooi rendement haal.  ... (Lees meer)

20.11.2019 15:28 GMT· 2 · Antwoord
Fatih Mynigga
Fatih Mynigga

7300 word het en dan knallen geloof me  ... (Lees meer)

19.11.2019 12:45 GMT· Antwoord
joeri van opstal
joeri van opstal

Luc, ikzelf heb geen bitcoin of eender welke andere altcoin, maar met de zever dat uit jouw mond komt zou zelfs een politieker op jaloers worden.  ... (Lees meer)

30.09.2019 14:04 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (87)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+