Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
BTC/USD - Bitcoin Amerikaanse dollar

BTC/USD - Bitcoin Amerikaanse dollar

Bitfinex
4.040,0 -27,8 -0,68%
08:51:03 - Real-time Data.
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Bied / Laat 4.040,0 / 4.040,1
Dagbereik 4.028,4 - 4.071,5
Bereik 52 wk 3.216,1 - 9.990
Vorig slot 4.067,8
Open 4.061,8
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Remi Mewiss
Remi Mewiss

I would like to receive a contact email from investing.com so I can coordinate on how to include Energi (NRG) cryptocurrency. It's a very active and leading cryptocurrency that deserves a spot here as well. Please contact me at remi@energi.team.  ... (Lees meer)

06.03.2019 08:36 GMT· 1 · Antwoord

Buy Etherum and wait. There are good developments. It will be announced soon.  ... (Lees meer)

16.12.2018 02:25 GMT· Antwoord
ton knijnenburg
ton knijnenburg

koersdoel 3000 bereikt. zolang onder 3750 is de weg omlaag open maar hoeft niet direct omlaag. onder 3300 dan weer wel verdere dalingen mogelijkheden. ff paar weken zijdelings. kort ritje omhoog is leuk. onder 3000 dan 2250, 2000 en 1750. en bij uitschieter is 1200 ook target. getallen plus of min 50 ken zomaar.  ... (Lees meer)

12.12.2018 18:01 GMT· 2 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (52)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+