Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
EUR/JPY - Euro Japanse Yen

EUR/JPY - Euro Japanse Yen

129,58 +1,07 +0,83%
19/10 - Gesloten.
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Bied / Laat 129,57 / 129,59
Dagbereik 128,46 - 129,69
Bereik 52 wk 124,61 - 137,53
Vorig slot 128,51
Open 128,51
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Mark Bosman
Mark Bosman

Heb hem gekocht en heb als TP 136,1. Eventueel nog hoger tot aan de maandelijkse weerstand. Ik zie dat de kopers de markt overnemen.  ... (Lees Meer)

03.01.2018 21:41 GMT· Antwoord
Peter de Haas
Peter de Haas

Henk gaat het goed met eurjpy?  ... (Lees Meer)

29.12.2017 12:45 GMT· Antwoord
Shelley Yip
Shelley Yip

heeft er iemand een prognose voor het komende half jaar?  ... (Lees Meer)

16.01.2015 17:01 GMT· 1 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (10)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Fusion Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website, waaronder inbegrepen data, koersen, grafieken en koop / verkoop signalen. Gelieve u volledig te informeren over de risico's en kosten verband houdende met het handelen op de financiële markten. Het is een van de meest risicovolle investeringsvormen. Handelen of investeren in cryptovaluta gaat gepaard met potentiële risico's. Prijzen van cryptovaluta zijn extreem volatiel en kunnen beïnvloed worden door externe factoren zoals financiële, regulerings- of politieke maatregelen en gebeurtenissen. Cryptovaluta zijn niet geschikt voor iedere belegger. Alvorens u besluit om in valuta of enig ander financieel middel of cryptovaluta te handelen, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaring en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen.
Fusion Media wijst u erop dat de gegevens op deze website niet noodzakelijkerwijs real-time of accuraat zijn. Alle CFDs (aandelenkoersen, indexen, futures), forex-koersen en cryptovaluta worden niet door verhandeling bepaald, maar veeleer door market makers. Daarom kunnen de prijzen soms niet accuraat zijn of kunnen zij afwijken van de werkelijke marktprijs. Het voorgaande houdt in dat de prijzen indicatief zijn en niet geschikt voor handelsdoeleinden. Fusion Media draagt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele exploitatieverliezen die u zou kunnen oplopen als gevolg van het gebruik van deze gegevens.
Fusion Media wordt mogelijk gecompenseerd door de adverteerders die op deze website verschijnen, afhankelijk van uw interactie met de advertenties of adverteerders.
De Engelstalige versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+