Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
EUR/USD - Euro Amerikaanse dollar

EUR/USD - Euro Amerikaanse dollar

1,0884 +0,0093 +0,86%
12:35:34 - Real-time Data.
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Bied / Laat 1,0882 / 1,0885
Dagbereik 1,0784 - 1,0893
Bereik 52 wk 1,0637 - 1,1494
Vorig slot 1,0791
Open 1,0791
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Karel Torsin
Karel Torsin

Hallo, kan je ergens volgen wat de eur/usd zal doen bij opening zondag avond. Is ook een premarkrt? Mvg  ... (Lees meer)

28.03.2020 17:32 GMT· 1 · Antwoord
Anne Stelwagen
Anne Stelwagen

Mooie woorden van Trump, China heft lockdown op maar waarschijnlijk een piek in het aantal corona besmettingen in Europa de komende dagen. Wat het zal doen met de koers, geen idee maar het lijkt erop dat het weer een beetje stabiel is. Ik ga voor de 1.1 de komende week.  ... (Lees meer)

25.03.2020 08:08 GMT· Antwoord
Kris Houben
Kris Houben

Dollar op weg naar zeker 1.2. Ik ga long met een turbo. Heb ondertussen al 2.900 euro verdient op drie dagen tijd. Wie is geïnteresseerd om rap veel geld te verdienen. Contacteer mij.  ... (Lees meer)

23.03.2020 19:37 GMT· 2 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (263)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app

Meer marktinzichten, meer meldingen, meer manieren om activavolglijsten aan te passen, alleen in de app

Download de app

Meer marktinzichten, meer meldingen, meer manieren om activavolglijsten aan te passen, alleen in de app