Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures US Dollar-index - Mar 20 (DXH0)

Futures US Dollar-index - Mar 20 (DXH0)

RT-CFD
97,285 -0,010 -0,01%
12:42:56 - Afgeleide gegevens in realtime. Valuta in USD
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Vorig slot 97,295
Open 97,297
Dagbereik 97,275 - 97,365
Bereik 52 wk 94,875 - 99,33
Verandering in 1 jaar 1,39%
Maand Mar 20
Contractgrootte 1.000 x indexprijs
Settlement Type Fysiek
Verrekeningsdag 16/03/2020
Laatste overgangsdag 15/12/2019
Tickgrootte 0,01
Tickwaarde 10
Basis Symbool DX
Puntwaarde 1 = $1000
Maanden HMUZ
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Albert Klein
Albert Klein

Anybody,  where do I see de US dollar index??. and not the Fut.!  ... (Lees meer)

01.10.2019 08:52 GMT· 1 · Antwoord
Maarten Sverijn
Maarten Sverijn

Allemaal verleden tijd. Er gebeurt hier niets dat actueel is.  ... (Lees meer)

14.04.2019 20:28 GMT· Antwoord
Trend Trader
Trend Trader

Bullisch patroon. op de daily nog steeds het cup handle patroon van kracht .. pas op met euro long. en usd shorts. valuta paren ^_^  ... (Lees meer)

15.11.2018 17:16 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (12)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+