Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
DAX (GDAXI)

DAX (GDAXI)

12.228,44 -46,13 -0,38%
25/06 - Gesloten. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 12.213,41 - 12.284,57
Bereik 52 wk 10.279,2 - 12.886,83
Vorig slot 12.228,44
Open 12.220,27
Turnover 73.907.229
Av. Volume (3m) 93.695.493
# Componenten 30
Verandering in 1 jaar - 2,43%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Jeroen van Wensveen
Jeroen van Wensveen

tijd om te dalen . 11.000 om daarna een nieuwe all-time high op te gaan zoeken.  ... (Lees meer)

19.06.2019 15:55 GMT· Antwoord
Kim Noord
Kim Noord

De DAX Gaat maar door richting de 12000 en misschien nog wat er overheen maar mijn inziens dan flinke gezonde correctie.  ... (Lees meer)

01.03.2019 12:40 GMT· 3 · Antwoord
Kim Noord
Kim Noord

De DAX heeft nog wat in te halen vanaf 52 weeks hoogste koers. Ruim 13.000 Dus deze wil heel graag en presteert soms ruim in procenten beter dan Dow en AEX. Toch verwacht ik ook hier helaas een kleine daling richting 10.465. Ook hier handels perikelen inmiddels ingeprijst alleen hier meer procentuele ruimte voor stijgen van de DAX dan AEX alleen ik denk weekje wachten voor verdere stijging.  ... (Lees meer)

21.02.2019 20:18 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (88)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+