Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures Amsterdam 25 Apr 19

Futures Amsterdam 25 Apr 19

540,25 -8,15 -1,49%
22/03 - Gesloten. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 540,05 - 550,78
Bereik 52 wk 471,85 - 574,15
Vorig slot 541,91
Open 549,97
Maand Apr 19
Laatste handelsdag 10/03/2019
Onderliggend AEX
Verandering in 1 jaar 4,06%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
tee cee
tee cee

Duitse fabr.orders down 4%, a/d aex 4 groen v.d. 25, kortom alles negatief dalende trend. advies: < dan 532 put 534 aex kopen 8 mrt. S.L. 536 , verkopen op 530.5.succes!  ... (Lees meer)

08.03.2019 10:08 GMT· Antwoord
Bien Sital
Bien Sital

voorspellen van de beurs is niet verstandig, wel volgen van trend b.v. of een.instrument dat voor u werkt.kopen of verkopen en vasthouden is ook geen optie....op een gegeven moment doe je dat van de hand , vraag ontstaat waarom..  ... (Lees meer)

04.03.2019 16:55 GMT· Antwoord
Hans van Vliet
Hans van Vliet

Ik geloof allemaal niks van signalen en algoritmes ... allemaal ego trips . Succesvol beleggingsadviseur worden? Dan heb ik een tip voor je. Stuur morgen 10 000 mensen jouw gratis beursvoorspelling. 50 procent vertel je: "De koersen gaan omhoog." De overige 50 procent zeg je: "De koersen gaan omlaag." Herhaal dat maandelijks met de mensen die je het juiste advies gegeven hebt. Na een jaar heb je dan nog 5 mensen over die je 12 opeenvolgende keren een juiste voorspelling hebt gestuurd. Wedden dat je die hartstikke gemakkelijk al hun geld kunt aftroggelen?  ... (Lees meer)

01.03.2019 18:23 GMT· 2 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (104)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+