Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
Futures Euro Bund Futures - Dec 18 (FGBLZ8)

Futures Euro Bund Futures - Dec 18 (FGBLZ8)

RT-CFD
159,26 -0,56 -0,35%
19/10 - Gesloten. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 159,07 - 160,08
Bereik 52 wk 156,88 - 164,15
Vorig slot 159,82
Open 159,82
Maand Dec 18
Laatste handelsdag 02/12/2018
Basis Symbool FGBL
Verandering in 1 jaar - 1,46%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Nora Lakatos
Nora Lakatos

Neem aan dat er toch ergens een plafond in deze grafiek bestaat, en dan alleen nog maar 1 kant op kan .. Of is het zo dat de rentebodem een bodemloze put is? Iemand hier een heldere kijk op?  ... (Lees Meer)

05.01.2015 21:00 GMT· 2 · Antwoord
marcel van tol
marcel van tol

Volgens mij klopt de koers van de bundfuture niet!!!!!  ... (Lees Meer)

04.03.2013 14:56 GMT· Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (2)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Fusion Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website, waaronder inbegrepen data, koersen, grafieken en koop / verkoop signalen. Gelieve u volledig te informeren over de risico's en kosten verband houdende met het handelen op de financiële markten. Het is een van de meest risicovolle investeringsvormen. Handelen of investeren in cryptovaluta gaat gepaard met potentiële risico's. Prijzen van cryptovaluta zijn extreem volatiel en kunnen beïnvloed worden door externe factoren zoals financiële, regulerings- of politieke maatregelen en gebeurtenissen. Cryptovaluta zijn niet geschikt voor iedere belegger. Alvorens u besluit om in valuta of enig ander financieel middel of cryptovaluta te handelen, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaring en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen.
Fusion Media wijst u erop dat de gegevens op deze website niet noodzakelijkerwijs real-time of accuraat zijn. Alle CFDs (aandelenkoersen, indexen, futures), forex-koersen en cryptovaluta worden niet door verhandeling bepaald, maar veeleer door market makers. Daarom kunnen de prijzen soms niet accuraat zijn of kunnen zij afwijken van de werkelijke marktprijs. Het voorgaande houdt in dat de prijzen indicatief zijn en niet geschikt voor handelsdoeleinden. Fusion Media draagt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele exploitatieverliezen die u zou kunnen oplopen als gevolg van het gebruik van deze gegevens.
Fusion Media wordt mogelijk gecompenseerd door de adverteerders die op deze website verschijnen, afhankelijk van uw interactie met de advertenties of adverteerders.
De Engelstalige versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+