Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
AEX (AEX)

AEX (AEX)

Amsterdam
562,77 +1,15 +0,21%
25/05 - Gesloten. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 559,96 - 565,31
Bereik 52 wk 505,92 - 572,9
Vorig slot 561,62
Open 564,32
Turnover 97.005.251
Av. Volume (3m) 88.883.267
# Componenten 25
Verandering in 1 jaar 6,58%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Albert Klein
Albert Klein

Het is zo langzamerhand een gegeven, gezien het verleden, dat de gap's worden gesloten, het is echter niet altijd zo, het hangt af van de soort gap deze runaway gap vanaf 572 hoeft niet perse te worden gesloten mits de koers van de aex vanaf 573 en dalend vervolg  gaat krijgen  hij wordt natuurlijk wel gesloten als in dit geval de daling van tijdelijk aard is.  ... (Lees Meer)

25.05.2018 07:41 GMT· Antwoord
bob geerts
bob geerts

Dank Frans, ga direct lezen, hopelijk wordt ik wat wijzer  ... (Lees Meer)

23.05.2018 15:30 GMT· Antwoord
bob geerts
bob geerts

Wat ik niet snap : grote olie overschot - zou de  olieprijs toch moeten doen dalen , waarom reageert de beurs daar negatief op ? - wie het weet, mag het zeggen  ... (Lees Meer)

23.05.2018 14:36 GMT· 1 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (251)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Fusion Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website, waaronder inbegrepen data, koersen, grafieken en koop / verkoop signalen. Gelieve u volledig te informeren over de risico's en kosten verband houdende met het handelen op de financiële markten. Het is een van de meest risicovolle investeringsvormen. Handelen of investeren in cryptovaluta gaat gepaard met potentiële risico's. Prijzen van cryptovaluta zijn extreem volatiel en kunnen beïnvloed worden door externe factoren zoals financiële, regulerings- of politieke maatregelen en gebeurtenissen. Cryptovaluta zijn niet geschikt voor iedere belegger. Alvorens u besluit om in valuta of enig ander financieel middel of cryptovaluta te handelen, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaring en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen.
Fusion Media wijst u erop dat de gegevens op deze website niet noodzakelijkerwijs real-time of accuraat zijn. Alle CFDs (aandelenkoersen, indexen, futures), forex-koersen en cryptovaluta worden niet door verhandeling bepaald, maar veeleer door market makers. Daarom kunnen de prijzen soms niet accuraat zijn of kunnen zij afwijken van de werkelijke marktprijs. Het voorgaande houdt in dat de prijzen indicatief zijn en niet geschikt voor handelsdoeleinden. Fusion Media draagt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele exploitatieverliezen die u zou kunnen oplopen als gevolg van het gebruik van deze gegevens.
Fusion Media wordt mogelijk gecompenseerd door de adverteerders die op deze website verschijnen, afhankelijk van uw interactie met de advertenties of adverteerders.
De Engelstalige versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+