Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
AEX (AEX)

AEX (AEX)

Amsterdam
570,52 +3,14 +0,55%
10/07 - Gesloten. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 564,71 - 571,92
Bereik 52 wk 389,6 - 632,12
Vorig slot 567,38
Open 565,28
Turnover 80.387.192
Av. Volume (3m) 127.691.995
# Componenten 25
Verandering in 1 jaar 0,62%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Kees Oskam
Kees Oskam

AEX = klaar voor onder water!!! Alle ossilerende indicatoren draaien naar Zuid. Een drie dubbeltop is waarneembaar in de 15 min. grafiek. Het is m.i. slechts een kwestie van tijd, dat indices wereldwijd gaan dalen. Goed weekend allen.  ... (Lees meer)

12 uur geleden· 4 · Antwoord
VinnyThePooh
VinnyThePooh

galapagos long 172.55 is laatste wapenfeit van deze week ook akzo 80.94 long heb net 30 potten verf gekocht dus  ... (Lees meer)

12 uur geleden· Antwoord
Kees Oskam
Kees Oskam

Mocht AEX onder 570 komen, en beter nog onder AEX 568, ...dan ligt de weg vrij  naar diepere regionen. Dit heeft onze gewaardeerde analist Albert Klein al eerder kenbaar gemaakt op dit forum. AEX onder 560 is: 'Geen bezoek aan huis en liever geen bloemen! '  ... (Lees meer)

13 uur geleden· 1 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (1973)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app

Meer marktinzichten, meer meldingen, meer manieren om activavolglijsten aan te passen, alleen in de app

Investing.comr is nog beterr via de appr!

Meerr informatie, snellerer noteringen en grafieken, en een soepelerer ervaring, alleen via de appr.