Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
AEX (AEX)

AEX (AEX)

Amsterdam
602,30 +10,86 +1,84%
06/12 - Gesloten. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 593,75 - 603,03
Bereik 52 wk 472,19 - 603,03
Vorig slot 591,44
Open 594,04
Turnover 57.014.992
Av. Volume (3m) 73.938.598
# Componenten 25
Verandering in 1 jaar 19,51%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
tee cee
tee cee

aex ^, alle aandelen groen!!, long naar 598, S.L.op 595succes!  ... (Lees meer)

06.12.2019 09:21 GMT· Antwoord
Albert Klein
Albert Klein

vergeten 1e  doel  1.1250 (voorlopig). stoploss ruim en later aanpassen 1.100  ... (Lees meer)

05.12.2019 14:12 GMT· Antwoord
Albert Klein
Albert Klein

Dit bericht viel mij op: Zomerdip wereld economie voorbij,ondanks geopolitieke spanningen!. Nu is dat een bericht van een bankmedewerker waarin, als je goed tussen de zinnen doorleest, het weer veilig is om aandelen te kopen.. Maar als ik kijk naar de grafiek van de AEX, zie ik drie doorbraken van opgaande trendlijnen, lagere toppen en lagere bodems en een school voorbeeld van een "Kiss Goodby" afgelopen maandag. De opleving vanaf 580.9 is dan ook niet het moment om aandelen te kopen maar om de schade te beperken of om de je portefeuille te verzekeren d.m.v. lange putopties.Maar geld uitgeven om de schade te beperken heeft weinig met belegen te maken, dus  gewoon verkopen, na de gemaakte winst van januari dit jaar lijkt mij de beste oplossing, van winst is nooit iemand armer geworden en  een bekende  beurswijsheid luid dan ook "Hoog verkopen en laag inkopen"              . Is er dan niets meer in de aanbieding, jawel hoor:  LONG in de EUR/USD  ... (Lees meer)

05.12.2019 13:59 GMT· 1 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (1335)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+