Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
AEX (AEX)

AEX (AEX)

Amsterdam
503,21 +13,39 +2,73%
10:59:00 - Real-time Data. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 501,32 - 508,56
Bereik 52 wk 389,6 - 632,12
Vorig slot 489,82
Open 503,97
Turnover 46.530.608
Av. Volume (3m) 137.855.402
# Componenten 25
Verandering in 1 jaar - 12,93%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Henk Prins
Henk Prins

Hop, zoals ik dus maandag al zei, die 500 punten grens gaat snel doorbroken worden, de weg naar de 600 punten zal ook vrij snel gaan.  De hele wereld staart zich blind op die giga miljarden die rond worden gepompt.  ... (Lees meer)

1 uur geleden· 2 · Antwoord
Erik van Netten
Erik van Netten

De Las Vegas beurs heeft weer eens bewezen dat, op basis van een speech van de koning van de gebakken lucht, je een beurs kunt aanjagen. De performances van bedrijven, uitzonderingen daargelaten, zullen dit jaar en komende jaren aanzienlijk slechter zijn dan de afgelopen jaren. De economie zakt door zijn hoeven, resultaten van bedrijven worden stevig geraakt en koersen van aandelen gaan omhoog. Of er volgt nog een harde correctie die koersen en bedrijfsresultaten op elkaar afstemmen of de beurzen zijn niet langer een afspiegeling van de (te verwachten) economie. Enkele weken geleden aanzienlijk verlies genomen en 100% cash gegaan met het idee weer in te stappen tussen AEX 350 en 400. Vandaag lijkt dat een eindje weg!  ... (Lees meer)

12 uur geleden· Antwoord
Albert Klein
Albert Klein

Die kans is groot Hans, de correctie heeft namelijk  maar  fib  0.382 gehaald van de gehele daling terwijl die meestal de 50 %  of zelfs Fib. 0.618 haalt  De acties van de ECB en de Fed  hebben deze beweging  UP veroorzaakt. met duizenden miljarden,  de stijging komt dus niet omdat het goed gaat met de economie, maar om de schade te beperken, helaas een hopeloze poging van iets wat er al jaren zat aan te komen.   De positief ingestelde beleger koop dus nu aandelen bij, als zijnde een mooi gelegenheid  De beleger met verstand ziet dit als een gelegenheid om de schade te beperken mede door het wegvallen van dividenden  en gaat voor cash. de twee staan lijnrecht tegenover elkaar en zorgen voor grote bewegingen zowel UP als DOWN  De Bear markt is echter nog lang niet voorbij!  ... (Lees meer)

23 uur geleden· 2 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (1640)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app

Meer marktinzichten, meer meldingen, meer manieren om activavolglijsten aan te passen, alleen in de app

Download de app

Meer marktinzichten, meer meldingen, meer manieren om activavolglijsten aan te passen, alleen in de app