Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
AEX (AEX)

AEX (AEX)

RT-CFD
530,85 -2,61 -0,49%
14:10:36 - Real-time Data CFD. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 528,18 - 531,63
Bereik 52 wk 491,19 - 572,81
Vorig slot 533,46
Open 529,3
Volume (Gem.) - (90.584.371)
# Componenten 25
Verandering in 1 jaar 7%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Albert Klein
Albert Klein

Een duidelijk doorbraak van de opgaande trendlijn geeft duidelijk aan dat de "bears" aan het roer staan. en net zo als een opgaande markt  zal de neergaande markt ook niet in een rechte lijn verlopen maar stapsgewijs  lagere regionen opzoeken met felle reacties zowel up als down  ... (Lees Meer)

05.02.2018 11:28 GMT· Antwoord
Albert Klein
Albert Klein

Om nu niet gelijk de boeman te zijn, maar gezien de reactie van de leden die voor 73% Bearisch zijn is dat  niet zo vreemd die reactie, wie naar de RSI kijkt in een maand grafiek en die vergelijkt met die uit 2008/9 is de 27% die nog bullish zijn erg hoog gegrepen.. Ik zal de maandag dan maar weglaten en over de volgende week schrijven, de RSI van 5 uur grafiek is zwaar over verkocht  en zouden we hogere regionen kunnen opzoeken, maar de maandelijkse RSI laat donkere wolken zien, en mocht komende week de opgaande trendlijn die sinds maart 2009 tot afgelopen vrijdag als een zeer stevige steun heeft gediend wordt gebroken is de ramp voor de aandeel houders, pensioen fondsen en zelfs regeringen niet te overzien.. Groot voordeel als je arm van kapitaal bent .............je kunt niets verliezen !!. De Bitcoin lovers hebben reeds ruim 40 miljard zien verdampen, ... een voorbode misschien !?  . Een prettig wekend!  ... (Lees Meer)

03.02.2018 09:55 GMT· Antwoord
Albert Klein
Albert Klein

na en kleine aanpassingen in de EW/TA is het heel goed mogelijk dat de koers vanaf vandaag een correctie gaat laten zien naar het gebied tussen 559 en de 564. Daarboven is in de uur grafiek is nog een klein gabje tot 565.3 die meestal worden gesloten voordat het "Bear " putt'je open gaat, best wel een leuke woord speling;-))  ... (Lees Meer)

02.02.2018 09:25 GMT· 2 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (195)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Op internet

Fusion Media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de informatie weergegeven op deze website, waaronder inbegrepen data, koersen, grafieken en koop / verkoop signalen. Gelieve u volledig te informeren over de risico's en kosten verband houdende met het handelen op de financiële markten. Het is een van de meest risicovolle investeringsvormen. De valutahandel op marges gaat gepaard met hoge risico's, en is niet geschikt voor iedere belegger. Alvorens u besluit om in valuta of enig ander financieel middel te handelen, dient u uw beleggingsdoelstellingen, ervaring en risicobereidheid zorgvuldig te overwegen. De Engelstalige versie van deze overeenkomst is de leidende versie en heeft voorrang bij eventuele discrepanties tussen de Engelse versie en de Nederlandse versie.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+