Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
AEX (AEX)

AEX (AEX)

Amsterdam
543,90 -6,49 -1,18%
22/03 - Gesloten. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 543,1 - 552,44
Bereik 52 wk 472,19 - 576,9
Vorig slot 550,39
Open 551,84
Turnover 87.178.635
Av. Volume (3m) 86.050.455
# Componenten 25
Verandering in 1 jaar 4,31%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Hans van Vliet
Hans van Vliet

Maandag gaat me geld kosten , dus nu maar vast lekker lunchen .  ... (Lees meer)

12 uur geleden· Antwoord
Albert Klein
Albert Klein

Een daling onder de 25515 van de DJIA vanavond voorspelt niet veel goeds voor komende maandag  ... (Lees meer)

22.03.2019 17:35 GMT· Antwoord
Albert Klein
Albert Klein

De top lijkt inderdaad bewezen op 555.55 het  topje eronder op  552  is nu aande beurt bij een stijging verboven kunnen we zo weer naar de vorige.. De (2) toppen echter gemaakt  door de nasdaq  100  op 4/3 en op 21/3  de Nasdaq Com. op 22/2 en 19/3 en de Spie op 19/3 en op 21/3  wordt niet gevolgd door de DJIA en zelfs ons eigen AEX de twee grafieken van de DJIA en de AEX toonen trouwens opvalend veel  gelijkenis,  een high gevolgd door een lagere top en bodems en duiken vandaag  beide onder de low van de eertste high  (Pak de uur grafieken erbij en het wordt u duidelijk) vette rode candels, krijgen die maandag nu een vervolg en gaan we vrolijk door met het opblazen van de steeds maar groter wordende ballon ???  ... (Lees meer)

22.03.2019 17:34 GMT· 5 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (538)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+