Geen resultaten voldoen aan uw zoekopdracht
AEX (AEX)

AEX (AEX)

Amsterdam
660,53 -3,35 -0,51%
22/01 - Gesloten. Valuta in EUR
Nieuwe portfolio aanmaken
AnnulerenAanmaken
Met succes toegevoegd aan een nieuwe portfolio
Dagbereik 655,9 - 660,89
Bereik 52 wk 389,6 - 666,66
Vorig slot 663,88
Open 660,15
Turnover 72.275.074
Av. Volume (3m) 106.885.202
# Componenten 25
Verandering in 1 jaar 7,54%
Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
rob lunsingh
rob lunsingh

het oplopend trendkanaal (rond 655) heeft de beperkte correctie opgevangen; de bovenzijde bevindt zich rond 672-673; onderweg moet dan wel de recente top 666.66 worden uitgenomen; tussentijds nog wat mogelijke weerstand van betekenis van de zone 663-665;....steeds meer analisten zien 7xx als realistisch koersdoel, als dat aantal maar niet te snel oploopt:) zodra de media en de man in de straat ook over het 700 fenomeen praten is het feest dikwijls snel over........  ... (Lees meer)

23.01.2021 13:43 GMT· Antwoord
Koen Klees
Koen Klees

Veel indexen in en nog steeds binnen stijgende wiggen. ASML er naar boven uitgebroken. Geschreven puts maart 600 staan nog steeds goed op winst en probeer ik waardeloos af te laten lopen. Idem geschreven puts juni 550  ... (Lees meer)

22.01.2021 16:01 GMT· Antwoord
Erik van Netten
Erik van Netten

Ach, we raken er aan gewend dat bij een klein terugvalletje, er weer voldoende mafketels zijn die kopen. Want het is toch een procentje goedkoper dan gisteren. Dat de koers de afgelopen week 7% is gestegen en 15% in de afgelopen maand en 25% het afgelopen kwartaal doet niet ter zake. Wel goede timing.  ... (Lees meer)

22.01.2021 09:24 GMT· 4 · Antwoord
Alle opmerkingen weergeven (2932)
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Op internet

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.