Marktbeeld 30 juni 2020

Marktbeeld 30 juni 2020

Beursbox.nl  | 30.06.2020 10:21

 • Het feit dat de Amerikaanse president zich niet op de hoogte laat stellen door de geheime dienst heeft hem nu hard gebeten. De geheime dienst heeft namelijk al maanden geleden laten weten dat Putin bonussen geeft aan Taliban die Amerikaanse soldaten doden. Dat terwijl Trump er nog alles aan doet om Rusland van dienst te zijn. Dat wordt nu gezien als verraad naar de eigen troepen en de Democraten maken dankbaar gebruik van het falen van de president.
 • Gisteren werd in mijn Neo Finance account een B lening, waarop al sinds 7 mei niet meer was afgelost, alsnog in één keer volledig afgelost. Een goede zaak. Zo is een slechte lening nu ineens volledig geld terug en klein stukje rendement omdat er wel 4 maanden lang 17% rente is betaalt. Het geld is nu direct ingezet in een C lening met verzekering.
 • Nederlanders hebben in mei bijna 10 miljard euro op hun spaarrekening bijgeschreven. Ik begrijp dat ze het deden, maar het is geen slimme zet! Het is één van de meeste onveilige manieren om met uw spaargeld om te gaan! Ik schreef er eerder dit jaar al over.
 • Ik zag vanochtend wat omzetcijfers van Chinese bedrijven voorbij komen. In het Eerste Kwartaal 2020 hebben ze gemiddeld 50% omzet verloren.
 • Goldmoney heeft haar fiscale 2020 jaarcijfers gepubliceerd. Ze maakten 63% meer omzet. Bruto winst nam 80% toe. Netto was er een verlies van 9,7 miljoen dollar.
 • China heeft de Hong Kong wet aangenomen. Wie nu in Hong Kong wordt opgepakt kan naar China gebracht worden om gestraft te worden. Dit was NIET de afspraak zoals gemaakt met Engeland. China is een onbetrouwbare partner gebleken.
 • De EU heeft de sancties richting Rusland met zes maanden verlengd.
 • Bij de Nederlandse Spoorwegen gaan er 2.300 arbeidsplaatsen verloren. Ik zag gisteren dit filmpje van een conducteur die wat mij betreft als eerste zijn ontslag aangezegd mag krijgen. Hij liet de trein niet vertrekken omdat iemand een slok water genomen had… (Dat mag van de NS, maar hij vond het nodig om de trein daarom te laten staan tot de passagier uitgestapt was. De passagier was overigens de enige in de coupe. Het moet allemaal niet gekker gaan worden.
  Ik blijf wel benadrukken dat je je interacties met autoriteiten op video moet vastleggen. Dat blijkt hier wel weer! Ik overweeg dan ook de aankoop van een bodycam. Ik heb al dashcams in de auto. Bijzonder nuttig!
  Deze gebeurtenis geeft me wel het idee van effectief demonstreren… Als nu 1000 mensen afspreken op één dag in de ochtendspits zonder mondkapje in de trein te gaan zitten, dan rijdt er geen enkele trein meer. Vervelend, maar bijzonder effectief en zeker weten dat je het nieuws haalt.

Beursbox.nl

Gerelateerde Artikelen

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
JOSEPH DE BLOCK
JOSEPH DE BLOCK

dat putin premies geeft is voor mij nonsens. En aks de amerikaanse geheime dienst met zulke dingen komt zouden ze beter ontslagen worden   ... (Lees meer)

30.06.2020 09:02 GMT· Antwoord
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app

Meer marktinzichten, meer meldingen, meer manieren om activavolglijsten aan te passen, alleen in de app

Investing.comr is nog beterr via de appr!

Meerr informatie, snellerer noteringen en grafieken, en een soepelerer ervaring, alleen via de appr.