Cardano 11% in crypto bull market

Cardano 11% in crypto bull market

Investing.com  | 22.01.2021 23:44

Cardano  11% in crypto bull market

Investing.com - Cardano noteerde vandaag om 23:43 (22:43 GMT) uur $0,352775 op de Investing.com Index, na een winst van 11,32% in een dag. 

Deze winst vergrootte de marktkapitalisatie van Cardano tot $11,015039B, ofwel 1,14% van de marktkapitalisatie van alle cryptovaluta. Op haar hoogste punt was de marktkapitalisatie van Cardano $23,917000B.

Cardano handelde in een bereik tussen $0,280957 en $0,359575 in de afgelopen vierentwintig uur.

In de afgelopen zeven dagen heeft Cardano een vermeerdering in zijn waarde gekend van 17,7%. Het volume van Cardano dat in de afgelopen vierentwintig uur werd verhandeld was $4,376679B ofwel 2,66% van het totale volume van alle cryptovaluta. Het is in de afgelopen zeven dagen verhandeld in een bereik van $0,2810 tot $0,3971.

Op zijn huidige prijsniveau staat Cardano nog steeds 73,87% lager dan zijn hoogste punt van $1,35 genoteerd op 4 januari 2018.

Elders in de cryptohandel

Bitcoin stond meest recentelijk op $33.379,6 in de Investing.com Index, 6,25% hoger dan een dag geleden.

Ethereum handelde op $1.250,99 op de Investing.com Index, met een winst van 9,40%.

De marktkapitalisatie van Bitcoin staat nu op $623,002110B ofwel 64,57% van de marktwaarde van alle cryptovaluta, terwijl de marktkapitalisatie van Ethereum een totaal van $143,473134B bereikte, ofwel 14,87% van de totale marktwaarde van de cryptovaluta.

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.