Illinois Tool Works winst en omzet hoger dan voorspeld

Illinois Tool Works winst en omzet hoger dan voorspeld

Investing.com  | 31.07.2020 14:03

Illinois Tool Works winst en omzet hoger dan voorspeld

Investing.com - Illinois Tool Works rapporteerde op vrijdag voor het tweede kwartaal een winst die hoger is dan verwacht en een omzet die hoger is dan de voorspellingen.

Het bedrijf meldt een winst per aandeel van $1,01 met een omzet van $2,56B. Analisten geraadpleegd door Investing.com verwachtten een winst per aandeel van $0,70 met een omzet van $2,33B.

Illinois Tool Works aandelen stegen 2,33% en handelden op $190,00 in de voorbeurshandel na de bekendmaking van de resultaten.

Dit jaar zijn Illinois Tool Works aandelen vooralsnog 3% hoger uitgekomen, waardoor ze beter presteren dan de S&P 500 die 0% lager is uitgekomen in het lopende jaar.

Illinois Tool Works in reeks belangrijke aandelen in de consument / cyclischsector deze maand

Op 22 juli rapporteerde Tesla voor het tweede kwartaal een winst per aandeel van $2,18 bij een omzet van $6,04B, in vergelijking met een voorspelde winst van $0,00 en een omzet van $5,15B.

Louis Vuitton ADR rapporteert op zondag voor het tweede kwartaal een winst die lager is dan verwacht, namelijk een winst per aandeel van $0,24 bij een omzet van $9,18B. Investing.com analisten verwachtten een winst van $1,73 en een omzet van $8,42B

Blijf op de hoogte van alle bedrijfsresultaten en hun rapportages via de resultatenkalender van nl.investing.com.

Gerel. Nieuws

Actuele commentaren

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.