Investing.com app meer dan 10 miljoen keer gedownload voor Android

Investing.com app meer dan 10 miljoen keer gedownload voor Android

Bedrijfsnieuws  | 23.08.2019 15:11

Investing.com app meer dan 10 miljoen keer gedownload voor Android

Investing.com heeft bekend gemaakt dat zijn Android-app, die gebruikers kwalitatief hoogwaardige en volledig actuele financiële informatie verschaft, meer dan 10 miljoen keer is gedownload.

De app van Investing.com is beschikbaar voor iOS en Android en is al vijf jaar achter elkaar de app voor financiële markten met de hoogste rating op Google Play.

De app biedt realtime informatie over wereldwijde financiële markten (met onder meer noteringen en grafieken), economische kalenders, een gepersonaliseerde portfolio zodat gebruikers hun favoriete financiële instrumenten kunnen volgen, het laatste nieuws en analyses van het hoogste niveau.

"We zijn er echt enorm trots op dat onze Android-app 10 miljoen keer is gedownload en dat onze app kwalitatief hoogwaardige en waardevolle financiële informatie biedt aan grote hoeveelheden handelaars en beleggers wereldwijd", aldus Shlomi Biger, een van de CEO's van Investing.com.

"Als de belangrijkste app voor financiële markten wereldwijd zullen we onze gebruikers de meest uitgebreide en betrouwbare financiële informatie blijven verschaffen via ontzettend gebruiksvriendelijke apps", voegt hij daaraan toe.

Investing.com in Alexa's Top 400

En het toonaangevende financiële platform heeft ook een andere cruciale mijlpaal bereikt: Investing.com staat inmiddels in de Top 400 van wereldwijde websites van Alexa, een bedrijf dat eigendom is van Amazon) en traffic-analyses uitvoert die worden beschouwd als dé indicator van de populariteit van websites.

En dat slechts een paar maanden nadat in april de Top 500 van wereldwijde websites van Alexa werd bereikt.

"Onze dubbele mijlpaal wat app-downloads en website-bezoeken betreft - slechts een paar maanden nadat we de Alexa 500 bereikten - laat zien hoe snel Investing.com groeit en hoezeer gebruikers wereldwijd behoefte hebben aan gemakkelijk toegankelijke, realtime financiële informatie op basis waarvan beleggers beslissingen kunnen nemen", zegt Mickey Winitsky, de co-CEO van Investing.com.

Alexa's Top 400 en 10 miljoen android-app downloads

Met meer dan 21 miljoen maandelijkse gebruikers en meer dan 180 miljoen maandelijkse sessies is Investing.com een van de drie belangrijkste financiële websites wereldwijd volgens zowel SimilarWeb als Alexa.

Het bedrijf streeft ernaar gegevens over en inzichten in financiële markten overal en voor iedereen gratis beschikbaar te stellen.

Reageer als eerste op

Voeg commentaar toe
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.
Discussie
Schrijf een antwoord
Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Handelen in financiële instrumenten en/of cryptovaluta gaat gepaard met een hoog risico, zoals de kans dat u het volledige of een deel van het geïnvesteerde bedrag verliest. Daarom is deze activiteit niet voor alle beleggers geschikt. De koersen van cryptovaluta zijn zeer veranderlijk en kunnen worden beïnvloed door externe factoren zoals financiële, regelgevings- of politieke gebeurtenissen. Als u op marge handelt, zijn de financiële risico's nog hoger.
Voordat u besluit te handelen in financiële instrumenten of cryptovaluta, moet u volledig op de hoogte zijn van de risico's en kosten die zijn geassocieerd met de handel op financiële markten. U dient hierbij rekening te houden met uw beleggingsdoelen, ervaring en bereidheid om risico te aanvaarden. Win indien nodig het advies van een expert in.
Fusion Media herinnert u eraan dat de gegevens die op deze website worden vermeld niet per definitie geheel actueel of accuraat zijn. De gegevens en koersen op de website zijn niet altijd verstrekt door een markt of beurs, maar kunnen ook afkomstig zijn van marktmakers. Daarom zullen de koersen mogelijk niet accuraat zijn en kunnen zij afwijken van de daadwerkelijke koers op een markt. Het zijn indicatieve koersen die niet geschikt zijn voor handelsdoeleinden. Fusion Media en de partijen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele verliezen of schade als gevolg van uw handelstransacties of uw gebruik van de op deze website vermelde informatie.
Het is verboden de gegevens op deze website te gebruiken, op te slaan, te reproduceren, weer te geven, te wijzigen, versturen of verspreiden zonder expliciete schriftelijke toestemming vooraf van Fusion Media en/of de partij die de gegevens heeft verschaft. Alle intellectuele eigendomsrechten worden voorbehouden door de partijen en/of beurzen die de op deze website vermelde gegevens verschaffen.
Fusion Media zal mogelijk een vergoeding ontvangen van de adverteerders op de website op basis van uw interactie met hun advertenties.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska Suomi עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Log Uit
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
NeeJa
AnnulerenJa
Wijzigingen Opslaan

+

Download de app van Investing.com

Ontvang gratis realtime noteringen, grafieken en meldingen over aandelen, indexen, valuta's, grondstoffen en obligaties. Raadpleeg gratis de beste technische analyses en prognoses.

Investing.com is nog beter via de app!

Meer informatie, snellere noteringen en grafieken, en een soepelere ervaring, alleen via de app.